ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı ve Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'i Anma Etkinliği

Toplantı | 19/9/2019

Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'i Anma Etkinliği ve 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 13.00'de Üniversitemiz Rektör Yrd. ve fakültemiz İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY, Dekan Yrd. Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'in kardeşi Dr. Öğr. Üyesi Yüksel ÇELİK, fakültemiz akademik ve idari personelleri ve Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'in yakınlarının katılımı ile fakültemiz konferans salonunda yapıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'i Anma Etkinliği kapsamında hocamızın hayatını anlatan kısa bir bilgilendirme metninin okunmasının ardından İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'in kardeşi Dr. Öğr. Üyesi Yüksel ÇELİK tarafından Kuran okundu. Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY'ın hocamız ile ilgili konuşmasının ardından söz alan aile üyeleri ve fakülte personelimiz merhum hocamız ile ilgili anılarını, düşüncelerini ve taziyelerini dile getirdi. 

Dr. Öğr. Üyesi Asım ÇELİK'i Anma Etkinliği'nin ardından 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda fakültemizde göreve yeni başlayan Doç. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ (Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi) ve Dr. Öğr. Üyesi Kumru UYAR (İşletme) dekanımız tarafından fakültemiz akademik personeline takdim edildi.