Borsada Yatırım Yapılırken Dikkat Edilecek Hususlar

Konferans | 7/6/2023

Erciyes Üniversitesi İktisat Kulübü olarak, büyük bir heyecanla 7-8 Haziran tarihlerinde "Borsada Yatırım Yapılırken Dikkat Edilecek Husular" başlığı altında online bir sunum ve etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinlikte, değerli hocamız Prof. Dr. Veli Akel'in rehberliğinde borsada yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken önemli hususlar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirilecek.

Borsada yatırım yapmak, finansal bağımsızlığınızı sağlama yolunda önemli bir adım olabilir. Ancak, doğru bilgi ve strateji olmadan bu adımı atmaktansa, bu konuda uzman bir ismin rehberliğinde ilerlemek çok daha akıllıca olabilir. İşte tam da bu noktada Prof. Dr. Veli Akel hocamızın tecrübeleri, bilgisi ve deneyimlerinden faydalanma fırsatı sizleri bekliyor.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 7-8 Haziran
Saat: 11.00-13.00
Zoom Oturum Linki: https://erciyes-edu-tr.zoom.us/j/95291270156?pwd=UG91ZFZEcnVFb3RrajU1bWlyZ25WQT09
Meeting ID: 952 9127 0156
Passcode: 225588

Etkinliğimize katılım ücretsizdir ve tüm öğrencilerimiz davetlidir. Siz de borsada yatırım yaparken dikkat etmeniz gereken hususları öğrenmek, finansal geleceğinizde bilinçli adımlar atmak isterseniz, bu etkinliği kaçırmamanızı öneririz.

Unutmayın, bilgi güçtür ve borsada yatırım yaparken doğru bilgiye sahip olmak başarınızı belirler.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için sosyal medya hesaplarımızı ve kulübümüzün resmi internet sitesini takip edebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Erciyes Üniversitesi İktisat Kulübü