2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı

Akademik Kurul | 21/6/2023

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 21.06.2023 tarihinde Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. İbrahim Suat ÖKTEM, ERÜ Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen ZARARSIZ, dekanımız, dekan yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz, idari personellerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile ERÜ İİBF Konferans Salonunda saat 14:00'de başladı.

Akademik Kurul Toplantımızın açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Açılış konuşmasının ardından unvan değişikliği olan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ömer KURTBAĞ'a Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. İbrahim Suat ÖKTEM ve Prof. Dr. Leyla LEBLEBİCİ KOÇER'e Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ tarafından cübbe giydirildi. Ardından 2022 yılında akademik teşvik ödeneği almaya hak kazanan öğretim üyelerimize, 29.11.2022 tarihinden sonra WOS indeksli yayın yapan ve TÜBİTAK Projesi kabul edilen ve TÜBİTAK Projesi başvurusu yapan öğretim üyelerimize Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. İbrahim Suat ÖKTEM, ERÜ Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen ZARARSIZ ve dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ tarafından plaket verildi. Daha sonra 2023/1 Dönemi TÜBİTAK 2209 A/B Proje başvurusu bulunan öğrencilerimize ve akademik danışmanlarına Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, eski Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, eski Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY ve ERÜ Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen ZARARSIZ tarafndan takdir belgesi verildi.