ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022-2023 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni | 1/8/2023

Fakültemizin 2022-2023 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 1 Ağustos 2023 Salı günü Erciyes Kültür Merkezi’nde coşkuyla kutlandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN, Genel Sekreter V. Prof. Dr. İbrahim NARİN, 20. Dönem Kayseri Milletvekili KAYSİAD Başkanı İbrahim YILMAZ, ORSİFED Başkan Yrd. Cengiz BIÇAKÇIOĞLU, Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL ile fakültemiz öğretim üyelerinin katılımlarıyla 2022-2023 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Dekanımızın açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. 

Okul birincimiz Miakhpul MİRSALİEVA mezun öğrencilere, ailelere ve töreni takip eden öğretim üyelerine hitaben mezuniyet konuşması yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Fakültemizi birincilikle bitiren Miakhpul MİRSALİEVA'ya, Fakültemizi ikincilikle bitiren İrem Nur DOĞAN’a ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Aleyna ŞAHİNGÖZ’e Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN plaket ve çiçek, Genel Sekreter V. Prof. Dr. İbrahim NARİN diploma verdi. Fakültemizi birincilikle bitiren Miakhpul MİRSALİEVA'ya Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Fakültemizi ikincilikle bitiren İrem Nur DOĞAN’a Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Aleyna ŞAHİNGÖZ’e Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL hediye verdi.

Fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek, diploma ve hediyeleri verildikten sonra tören bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimizle devam etti.

İşletme bölümünü birincilikte bitiren Ayla ERÖZ, ikincilikle bitiren Sezer DURMUŞ ve üçüncülükte bitiren Bilal ÖZDEMİR’e İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ plaket ve çiçek, 20. Dönem Kayseri Milletvekili KAYSİAD Başkanı İbrahim YILMAZ diploma ve ORSİFED Başkan Yrd. Cengiz BIÇAKÇIOĞLU hediye verdi.

İktisat bölümünü birincilikte bitiren Dilara ŞAFAK ve Kübra KARATEPE, ikincilikle bitiren Yağmur İNBAŞI ve üçüncülükte bitiren Seda HÖTELEK’e İktisat Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek, İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL diploma ve hediye verdi.

Maliye bölümünü birincilikte bitiren İrem Nur DOĞAN, ikincilikle bitiren Aleyna ŞAHİNGÖZ ve üçüncülükle bitiren Gamze KARSLI’ya Maliye Bölüm Başkanımız Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN plaket, çiçek, diploma ve hediye verdi.

Uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikte bitiren Miakhpul MİRSALİEVA, ikincilikle bitiren Mücahit KESKİN ve üçüncülükte bitiren Mayom Thon MAYOM’a Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ömer KURTBAĞ plaket, çiçek, diploma ve hediye verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü birincilikte bitiren Umut KAYA, ikincilikle bitiren Dilek TURGUT ve Cansu TÜTÜNCÜ ve üçüncülükle bitiren Cansu KAMALAK’a Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatun KORKMAZ plaket, çiçek, diploma ve hediye verdi.

Bölümlerimizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek ve diplomaları verildikten sonra tören bölümlere göre öğrencilerimizin diplomalarının verilmesiyle devam etti.

İşletme Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Şaban UZAY, Prof. Dr. Azzem ÖZKAN, Prof. Dr. Levent ÇITAK, Prof. Dr. Veli AKEL, Prof. Dr. Ahmet HASKÖSE, Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Prof. Dr. Yasemin YAVUZ, Prof. Dr. Ergün KÜÇÜK, Prof. Dr. Leyla L. KOÇER, Doç. Dr. Banu SUNGUR, Doç. Dr. Ahmet COŞKUN, Doç. Dr. Kumru UYAR, Dr. Öğr. Üyesi Murat ESMERAY, Dr. Öğr. Üyesi M. Suat AKSOY verdi. Özel öğrencimiz Ömer ŞAHİN’e diploma ve hediyelerini Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ verdi.

İktisat Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Prof. Dr. Halil ALTINTAŞ, Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL, Doç. Dr. Melike DEDEOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi S. Çağrı İLKAY, Dr. Öğr. Üyesi Erhan MUĞALOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KÖSEOĞLU verdi. İktisat bölümü mezunu öğrencimiz Vahide AYHAN’a diplomasını dayısı ve aynı zamanda üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. İbrahim NARİN verdi.

Maliye Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN, Doç. Dr. Ferhat AKBEY, Doç. Dr. Ahmet AYSU, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÇOBANOĞULLARI, 20. Dönem Kayseri Milletvekili KAYSİAD Başkanı İbrahim YILMAZ, ORSİFED Başkan Yrd. Cengiz BIÇAKÇIOĞLU, KAYPETDER Başkanı Recep TİRİTOĞLU ve Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Mehmet ÖCAL, Prof. Dr. Ömer KURTBAĞ, Prof. Dr. Güner ÖZKAN, Dr. Öğr. Üyesi Elif ŞİMŞEK ÖZKAN ve Arş. Gör. Dr. Mücahid GÜRBÜZ verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Doç. Dr. M. İnanç ÖZEKMEKÇİ, Öğr. Gör. Dr. Hatun KORKMAZ, Arş. Gör. Dr. Gözde KESTELLİOĞLU, Prof. Dr. Şaban UZAY, Prof. Dr. Veli AKEL ve Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ verdi.

Kep atma töreni ve havai fişek gösterisinin ardından mezuniyet töreni sona erdi. 

Mezuniyet Töreni’nin tamamlanmasının ardından 19.30’da ERÜ İİBF Öğrenci Girişi önünde mezun öğrencilerimiz, aileleri, akademik ve idari personelimiz ve danışma kurulu üyelerimizin katılımı ile mezuniyet gecesi düzenlendi. Danışma kurulu üyelerimizin desteği ile düzenlenen gecede mezuniyet yemeği yendi ve bando eşliğinde eğlence düzenlendi. Gecenin sonunda mezuniyet pastası kesildi.

Yeni meslektaşlarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARININ ORİJİNALLERİ