ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni | 21/6/2019

Fakültemizin 2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2019 Cuma günü Süleyman Demirel Spor Salonu’nda coşkuyla kutlandı. 

Rektör Yrd. Prof. Dr. Recai KILIÇ, Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan ARSLAN, Kayseri SMMM Odası Başkanı Ali YEDİKAYA, ERSEM Müdürü Prof. Dr. İbrahim DEVELİ, ERÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kenan GÜLLÜ, fakültemiz öğretim üyeleri, konuk öğretim üyeleri ve ailelerin katılımıyla  2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Öğleden önce (10.00) grubunda İşletme ve Maliye Bölümleri, öğleden sonra (14.30) grubunda ise İktisat, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi  ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümleri'nin mezuniyet töreni yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Şaban UZAY yaptı. Dekanımızın açılış konuşmasını takiben Rektör Yrd. Sayın Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY konuklara ve öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. 

Okul birincimiz Esma Arzu KUŞKAN konuklara hitaben mezuniyet konuşması yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Fakültemizi birincilikle bitiren Esma Arzu KUŞKAN'a, Fakültemizi ikincilikle bitiren Mehmet Ozan KASAPOĞLU'na ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Volkan KAYA'ya Rektör Yrd. Prof. Dr. Recai KILIÇ plaket, Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY diploma ve hediye, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan ARSLAN çiçek, Kayseri SMMM Odası Başkanı Ali YEDİKAYA hediye ve ERSEM Müdürü Prof. Dr. İbrahim DEVELİ hediye verdi. Dereceye giren öğrencilerimize plaket, diploma, çiçek ve hediyeleri verildikten sonra Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY bütün öğrencilerimiz arasında kurayla belirlenen 6 öğrencimize sürpriz hediye verdi.

Mezuniyet Töreninin 1. bölümünde İşletme ve Maliye Bölümü öğrencilerine diplomaları verildi.

İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Asuman AKDOĞAN İşletme Bölümünü 1. olarak bitiren Volkan KAYA, 2. olarak bitiren Merve AKOĞLU ve 3. olarak bitiren Feyza DAĞLIOĞLU'na plaket, çiçek ve diploma verdi.

İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Asuman AKDOĞAN, Prof. Dr. M. Şükrü AKDOĞAN, Prof. Dr. Filiz ÇALIŞKAN, Prof. Dr. Azzem ÖZKAN, Prof. Dr. Levent ÇITAK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Veli AKEL, Doç. Dr. Ahmet HASKÖSE, Doç. Dr. Yasemin YAVUZ, Doç. Dr. Ergün KÜÇÜK, Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Doç. Dr. Esra KAHYA ÖZYİRMİDOKUZ, Doç. Dr. Banu B. SUNGUR, Dr. Öğr. Üyesi Murat ESMERAY, Dr. Öğr. Üyesi Talip TORUN, Dr. Öğr. Üyesi Harun KINACI, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet COŞKUN, Dr. Öğr. Üyesi H. Nur BAŞYAZICIOĞLU ve Öğr. Gör. Gökhan GÜVEN İşletme Bölümü mezunlarına diplomalarını verdiler. Ayrıca İşletme İÖ Bölümü'nden mezun olan öğrencimiz Eda GÜNEŞ'e diplomasını Cumhuriyet Üniveristesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi olan babası Doç. Dr. Ahmet GÜNEŞ verdi.

Maliye Bölümü Başkanı Doç. Dr. M. Fatih İLGÜN Maliye Bölümünü 1. olarak bitiren Filiz ORHAN'a, 2. olarak bitiren Gizem GÜLLÜEV'e ve 3. olarak bitiren Merve TEKDEMİR'e plaket, çiçek ve diploma verdi.

Maliye Bölümü Başkanı Doç. Dr. M. Fatih İLGÜN, Maliye Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ali DEĞİRMENDERELİ, Doç. Dr. Ferhat AKBEY, Dr. Öğr. Üyesi Gökçe MARAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SOMUNCU, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet AYSU ve Maliye Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR Maliye Bölümü mezunlarına diplomalarını verdi.

Mezuniyet Töreninin 2. bölümünde İktisat, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararsı Ticaret ve İşletmecilik ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İng) Bölümü öğrencilerine diplomaları verildi.

İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ferit KULA İktisat Bölümünü 1. olarak bitiren Mürşide EVLER'e, 2. olarak bitiren öğrenciler Seyfullah Can DUMAN ve Meryem AYDIN'a ve 3. olarak bitiren Özge YILDIZ'a plaket, çiçek ve diploma verdi.

İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ferit KULA, İktisat Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Prof. Dr. Hayriye ATİK, Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Prof. Dr. Halil ALTINTAŞ,  Doç. Dr. Oğuzhan TÜRKER, Doç. Dr. Eyyup ECEVİT, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL, Doç. Dr. Emrah KOÇAK, Doç. Dr. Recep ULUCAK, Dr. Öğr. Üyesi Aytekin ALTIPARMAK ve Dr. Öğr. Üyesi Melike DEDEOĞLU İktisat Bölümü mezunlarına diplomalarını verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Aslıhan ÇELENK Uluslararası İlişkiler Bölümünü 1. olarak bitiren Mehmet Ozan KASAPOĞLU'na, 2. olarak bitiren Büşra KÜRTÜNCÜ'ye ve 3. olarak bitiren Dilruba TAŞ'a plaket, çiçek ve diploma verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Aslıhan ÇELENK, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Elif ŞİMŞEK ÖZKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Nail TANRIÖVEN Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunlarına diplomalarını verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa DEMİRCİ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü 1. olarak bitiren Esma Arzu KUŞKAN, 2. olarak bitiren İlknur Elmas GÖZÜKÜÇÜK ve 3. olarak bitiren Merve CANDAN'a plaket, çiçek ve diploma verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa DEMİRCİ, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hakkı BÜYÜKBAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen E. DURKAL, Dr. Öğr. Üyesi M. İnanç ÖZEKMEKÇİ ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim elemanımız Öğr. Gör. Hatun KORKMAZ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunlarına diplomalarını verdi. Ayrıca SBKY Bölümü'nden mezun olan öğrencimiz Ayça ŞENGÜL'e diplomasını Kayseri Üniversitesi M. Çıkrıkçıoğlu MYO Öğretim elemanı olan babası Öğr. Gör. Ömer ŞENGÜL verdi.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümü ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümünü mezunlarına Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Aslıhan ÇELENK diplomalarını verdi.

Erciyes Üniversitesi Marşının söylenmesi, kep atma ve toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından mezuniyet töreni sona erdi. 

Yeni meslektaşlarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimiz;
İşletme Bölümü: 1. Volkan KAYA, 2. Merve AKOĞLU, 3. Feyza DAĞLIOĞLU
İktisat Bölümü: 1. Mürşide EVLER, 2. Seyfullah Can DUMAN, 2. Meryem AYDIN, 3. Özge YILDIZ
Maliye Bölümü: 1. Filiz ORHAN, 2. Gizem GÜLLÜEV, 3. Merve TEKDEMİR
Uluslararası İlişkiler Bölümü: 1. Mehmet Ozan KASAPOĞLU, 2. Büşra KÜRTÜNCÜ, 3. Dilruba TAŞ
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü: 1. Esma Arzu KUŞKAN, 2. İlknur Elmas GÖZÜKÜÇÜK, 3. Merve CANDAN

 

Mezuniyet Töreni Fotoğrafları (498 MB)