ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi - Bütünleme Sınav Programları

20/6/2021

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Online ve Yüz Yüze Bütünleme Sınavları 7-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Online Sınavlarda Uygulanacak Kurallar

Online Bütünleme sınavlarına öğrencilerin kamera açarak gözetimli ve denetimli girmeleri gerekmektedir. Bu nedenle her ders için sizlere belirtilen Zoom id ve şifresi ile sınavdan en az 15 dk önce sınav salonuna girmeniz gerekmektedir. Kişisel sınav programınız ve sınavların zoom erişim bilgileri için ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER sistemine giriş yapmanız gerekmetedir. Bu sisteme şu bilgilerle giriş yapabilirsiniz:

ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER

Adres: http://iibf.erciyes.edu.tr/online

Kullanıcı Adı: 10 haneli öğrenci numaranız

Parola: TC Kimlik Numaranız*

* TC Kimlik Numaranız ile giriş yapamazsanız parola olarak da öğrenci numaranızı deneyiniz.

Sisteme giriş yapamayan öğrenciler sgungor@erciyes.edu.tr mail adresinden destek alabilir.

ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER sistemine giriş yaptıktan sonra menüden sınavlar bölümüne giderek kişisel sınav programınızı ve Sınavların Zoom erişim bilgilerini görebilirsiniz. 

Uyarı: Sınavlara sadece bu sistem üzerinden size bildirilen salonda girebilirsiniz. Diğer salonlarda sınava girmeye çalışırsanız gözetmen tarafından kabul edilmeyeceksiniz. Salona girmeden Zoom programında görünen adınızı ÖĞRENCİ NUMARANIZ ADINIZ SOYADINIZ şeklinde düzenlemeyi unutmayınız.

YÜZ YÜZE BÜTÜNLEME SINAVLARI da yine aynı tarih ve saatlerde online sınavlara paralel olarak ERÜ İİBF Bilgisayar Laboratuvarları'nda gözetmen denetiminde yapılacaktır. Yüz yüze sınavlara katılacak öğrencilerin sınav saatinden en az 15 dk önce Bilgisayar Laboratuvarları önünde hazır bulunması gerekmektedir. Yüz yüze sınavlara katılacak öğrenciler de sınav programlarına ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ üzerinden ulaşabilirler.

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yüz Yüze Sınavlarda Uygulanacak Kurallar