Hibesiz Öğrenci Değişim Programları Hakkında Duyuru - Son Başvuru 08.07.2024

14/6/2024

Akademik İşbirlikleri kapsamında, Üniversitemiz ve yurtdışında bulunan üniversiteler arasında 2024-2025 akademik yılı güz dönemi için öğrenci değişimi yapılması planlanmaktadır. İlgili üniversitelere başvurmak isteyen öğrencilerin seçimleri fakülteler/enstitüler tarafından yapılacaktır. Başvuru evrakları, koşul ve şartları linkte verilmiştir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrencilerin seçimlerinde 2023-2024 güz dönemi sonunda oluşan genel not ortalamalarının %50'si ve dil puanlarının %50'si alınarak nihai puanlar hesaplanacaktır. Genel not ortalaması lisans 2.50, lisansüstü için 2,75 baraj olarak belirlenmiştir. Her birim en fazla 5 öğrenciyi aday gösterebilecektir. Değişime katılacak öğrencilere hibe ödemesi yapılmayacaktır. Bu kapsamda seyahat, barınma, yiyecek, sigorta vb. diğer harcamaların tamamını öğrenciler kendileri karşılayacaklardır. Ancak öğrenciler gittikleri üniversitede eğitim ücreti ödemeyecek üniversitemizdeki yükümlülüklerini yerine getireceklerdir.

Son başvuru tarihi 08.07.2024

Başvurularınızı ERÜ İİBF Dekanlık memuru Ebru ALEGÖZ'e yapabilirsiniz.