ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi - Yüz Yüze Sınavlarda Uygulanacak Kurallar

27/5/2021

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
2020-2021 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
YÜZ YÜZE SINAVLARDA UYGULANACAK KURALLAR

  1. Fakülte binasına girişlerde HES Kodu kontrolü yapılacaktır, sınava girecek adayların HES Kodu almaları ve bina girişinde göstermeleri zorunludur.
  2. Fakülte binasına maskesiz girmek kesinlikle yasaktır.
  3. Fakülte binasına girişlerde turnikelerin yanına dezenfektan konulacaktır. Bina girişinde adayların ellerini dezenfekte etmesi zorunludur.
  4. Sınava girecek adayların bina dışında ve bina içinde sosyal mesafe kurallarına uyması zorunludur.
  5. Sınav esnasında kalem-silgi vb. malzemelerin değiş tokuşu kesinlikle yasaktır.
  6. Sınava girecek adayların Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı Öğrenci Kimlikleri veya Öğrenci Belgeleri ve Resmi Kimlik Belgelerini (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet vb.) yanlarında bulundurmaları zorunludur. Adaylar Sınava Giriş Belgelerini, kullanıcı adı ve parolaları ile ERÜ İİBF Online İşlemler Sistemi’nden (http://iibf.erciyes.edu.tr/online/login.asp) edinebileceklerdir.
  7. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salon ve sıradan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salon ve sıradan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır.
  8. Sınav aralarında sınav salonu oturuma kapatılacak, salon dezenfekte edilecek ve bu sürede salona kimse alınmayacaktır.
  9. Sınav esnasında gözetmenler mutlaka maske takacaklar, Dekanlık tarafından dağıtılacak siperlik ve eldivenleri kullanacaklardır.
  10. Sınavın başlama saatinden itibaren ilk 15 dakika içerisinde sınavı bitirseler dahi öğrencilerin salonu terketmesine izin verilmez.
  11. Sınavın başlama saatinden itibaren ilk 15 dakika içerisinde öğrenciler sınava alınabilir. İlk 15 dakikadan sonra gelen öğrenciler sınavlara dahil edilmeyecektir.