ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2018 Yaz Okulu - Ders Programı (Önemli Değişiklikler Yapılmıştır)

6/7/2018

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2018 Yaz Okulu dersleri ve ders programında değişiklikler yapılmıştır.

Önemli Not 1: Yaz okulunda açılan bazı derslerin öğretim üyesi ve ders programında değişikliğe gidilmiştir. Lütfen yaz okulunun 2. haftasından itibaren derslerinizi yeni düzenlemeye göre takip ediniz. Düzenleme yapılan dersler:

İktisada Giriş I (Grup 3): Dersin öğretim üyesi Prof. Dr. Halil ALTINTAŞ olarak değiştirilmiştir ve ders programında güncelleme yapılmıştır. Lütfen ders programının son halini dikkate alınız.

Statistics II (GRUP 2): Dersin öğretim üyesi Doç. Dr. Banu B. SUNGUR olarak değiştirilmiştir (Gruplar birleştirilmiştir) ve ders programında güncelleme yapılmıştır. Lütfen ders programının son halini dikkate alınız.

Mathematics I: Dersin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emrah KOÇAK olarak değiştirilmiştir ve ders programında güncelleme yapılmıştır. Lütfen ders programının son halini dikkate alınız.

Mathematics II: Dersin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emrah KOÇAK olarak değiştirilmiştir ve ders programında güncelleme yapılmıştır. Lütfen ders programının son halini dikkate alınız.

Ayrıca Doç. Dr. Banu B. SUNGUR'un derslerini yürüttüğü dershane S206,
            Dr. Öğr. Üyesi Emrah KOÇAK'ın derslerini yürüttüğü dershane S205 olarak değiştirilmiştir.

 

 

Önemli Not 2: İktisada Giriş I ve İktisada Giriş II dersleri birden fazla öğretim üyesi tarafından verilecektir. Ders kayıtları boyunca OBİSİS sisteminde grup numaranız 1 olarak görünecek, kayıtların tamamlanmasını takiben öğrenci sayısına göre gruplar dengeli olarak bölünecektir. Lütfen ilgili dersler için grup numaranızı ders kayıtları tamamlandıktan sonra OBİSİS sistemi üzerinden takip ediniz. Grup numaralarına ilişkin ek bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

 

Ders Programı Son Güncelleme (06.07.2018 14:45)