Ölçme Değerlendirme Komisyonu - Öğrenci Temsilcisi Seçimi

11/10/2023

Fakültemiz Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Çalışma Usul ve Esasları’nın 5. maddesinin 5. fıkrası gereği, görev süresi bir yıl olmak üzere bahsi geçen Komisyona her bölümden birer öğrenci temsilcisi seçilecektir.

Aday olmak isteyen öğrencilerimizin, 20.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar bölüm sekreterliklerine transkriptleri, özgeçmişleri ve niyet mektuplarını elden teslim ederek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Komisyon, kendisine tevdi edilen başvuru belgelerini esas alarak ve Komisyonun güncel ihtiyaç ve gereklilikleri çerçevesinde başvuruları inceleyerek, adaylar arasından temsil kabiliyeti en yüksek olanları öğrenci temsilcileri olarak görevlendirecektir. Başvurular 16.10.2023 Pazartesi günü kabul edilmeye başlanacaktır.

İşletme ve Uluslararası İlişkiler Bölümleri Sekreteri: KEVSER ALSOY

İktisat, Maliye ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümleri Sekreteri: TUÇE GEVHER TOKTAŞ

İlânen öğrencilerimize duyurulur.