ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

YEMEK VE PARA Bursu Mülakat Duyurusu - 26.10.2021

21/10/2021

2021-2022 Öğretim Yılı Yemek ve Para Bursu başvuruları 20.10.2021 tarihinde tamamlanmıştır. Yapılan ön değerlendirme sonucunda mülakat hakkı kazanan öğrenciler belirlenmiştir. Burs mülakatları Zoom programı üzerinden 26.10.2021 Salı günü online olarak yapılacaktır. Mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır. Mülakat saatinizi ve mülakat salonu zoom bilgilerini görmek için ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ'ne giriş yapınız. 

AÇIKLAMALAR

  • Burs mülakatları Zoom programı üzerinden online yapılacaktır. Online İşlemler Sistemi'nde belirtilen mülakat saatinden en geç 5 dk önce zoom salonuna giriş yapınız.
  • Zoom salonuna girdiğinizde bekleme salonunda bekletileceksiniz, sıranız geldiğinde içeri alınacaksınız. Lütfen bekleme salonunu terk etmeyiniz.
  • Online mülakata lütfen yalnız olduğunuz bir ortamdan giriniz.
  • Eğer internet erişiminiz yoksa ya da sağlıklı değilse belirtilen mülakat saatinde ERÜ İİBF Kütüphanesi'ne başvurarak sizin için tahsis edilen özel odada online mülakata katılabilirsiniz.
  • Online mülakat ile ilgili sorun yaşarsanız Arş. Gör. Selma GÜLIRMAK ile iletişime geçebilirsiniz. (selma@erciyes.edu.tr)