ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2019-2020 Öğretim Yılı Fakülte Dereceleri ve Dekanımızın Mesajı

8/9/2020

Fakültemizin Değerli Mezunları,

2019-2020 Eğitim yılı sonunda mezun olan, yaz okulu sonunda mezun olacak olan bütün bölüm öğrencilerimizi Fakültem adına içtenlikle kutluyorum. Maalesef pandemi nedeniyle sizleri, yakınlarınızı ve hocalarınızı riskli bir durumla karşı karşıya getirmemek için yüz yüze bir mezuniyet töreni yapamadık. 

Fakültemizin yeni mezunları olarak sizlerden beklentimiz, bu güne kadar öğrendiğiniz ve bundan sonra da üzerine ilave edeceğiniz bilgiler ışığında, ahlak ilkelerinden ayrılmadan önce kendinize, ailenize ve ülkemize yararlı hizmetler yapmanızdır. İş hayatında fakültemizin birer temsilcisi olduğunuzu unutmayınız. Önümüzdeki günlerde Fakültemiz web sitesindeki mezunlar platformuna kaydınızı yaptırınız. Her birinize kapımızın daima açık olduğunu hatırlatarak, sağlıklı ve güzel bir yaşam diliyorum.

Hepiniz mezun olmak için gayret ettiniz ancak bazılarınız daha çok çalışarak derece ile mezun olmuştur. Aşağıda isimleri yazılı dereceye giren arkadaşlarımızı da candan kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sağlıkla kalın.

Prof. Dr. Şaban Uzay

Dekan

NOT: FAKÜLTE DERECELERİ EKLENTİDEDİR.