ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ERÜ İİBF - HABERLER


2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

15/10/2021

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 15.10.2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül AYKUT, dekanımız, dekan yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile ERÜ İİBF Konferans Salonunda saat 14:00'te başlatıldı ve toplantı, ilgili sunum ve değerlendirmeler ile 16:35'e değin sürdü. 

Toplantının başında ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Ayna İSABABYEVA ve Öğr. Gör. Dr. Cavit ASATOV piyano ve keman ile müzik dinletisi yaptılar. Müzik dinletisini takiben Akademik Kurul Toplantımızın açılış konuşmaları Dekan V. Prof. Dr. Faik BİLGİLİ ve Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ tarafından yapıldı. Açılış konuşmalarından sonra unvan değişikliği olan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Oğuzhan TÜRKER, Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Doç. Dr. Fatma ÜNLÜ'ye Rektörümüz tarafından cübbe giydirildi. Ardından 2018-2021 yılları arasında TÜBİTAK 2209-A projelerinde görev yapan lisans öğrencilerimiz ve akademik danışmanlarına plaket ve takdir belgeleri verildi.

Kısa bir aradan sonra toplantının ikinci bölümünde dekanlık tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili Dekan V. Prof. Dr. Faik BİLGİLİ bir sunum yaptı. Yapılan çalışmalar ile ilgili detayları bilgiler dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Eyyup ECEVİT ve Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ tarafından paylaşıldı. Yapılan sunumların ardından akademik personellerimizin de katılımı ile yakın zamanda kaybettiğimiz öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Nısfet UZAY ve Dr. Öğr. Üyesi Talip TORUN hocalarımızın isimleri İktisat Bölümü Toplantı Salonu'na ve S105 dersliğine verildi.