ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni | 13/7/2021

Fakültemizin 2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Temmuz 2021 Salı günü Marianne Molu Amfi’sinde coşkuyla kutlandı. 

Rekötörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Eyyup ECEVİT ve Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ ile  fakültemiz öğretim üyelerinin katılımlarıyla 2020-2021 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz üniversitemiz yerleşkesinde bulununa Marianne Molu açık hava amfisinde gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Dekanımızın açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. 

Okul birincimiz Hakan KANPOLAT mezun öğrencilere ve töreni takip eden öğretim üyelerine hitaben mezuniyet konuşması yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Fakültemizi birincilikle bitiren Hakan KANPOLAT'a, Fakültemizi ikincilikle bitiren Yakup AKYOL'a ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Selin DEMİRSOY'a Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ plaket ve çiçek, Rekötör Yrd. Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY diploma verdi. Fakültemizi birincilikle bitiren Hakan KANPOLAT'a Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Fakültemizi ikincilikle bitiren Yakup AKYOL'a Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Eyyup ECEVİT ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Selin DEMİRSOY'a Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ hediye verdi.

Fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek, diploma ve hediyeleri verildikten sonra tören bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimizle devam etti.

İşletme bölümünü birincilikte bitiren Halime KONT, ikincilikle bitiren Sümeyye ERHAN ve üçüncülükte bitiren Ayşenur DİKMEN'e Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek verdi. İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ öğrencilerimize diploma ve hediye verdi.

İktisat bölümünü birincilikte bitiren Yakup AKYOL, ikincilikle bitiren Selin DEMİRSOY ve üçüncülükte bitiren Batuhan TEMELTAŞ'a Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek verdi. İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan TÜRKER öğrencilerimize diploma ve hediye verdi.

Maliye bölümünü birincilikte bitiren Kamil KAYA'ya Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek verdi. Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN öğrencimize diploma ve hediye verdi.

Uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikte bitiren Hacı Mehmet BÖRKLÜ, ikincilikle bitiren Murat Can BORA ve üçüncülükte bitiren Aslı KURT'a Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek verdi. Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ öğrencilerimize diploma ve hediye verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü birincilikte bitiren Hakan KANPOLAT ve ikincilikle bitiren Şevket ÇAMUR'a Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket ve çiçek verdi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ öğrencilerimize diploma ve hediye verdi.

Bölümlerimizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek, diploma ve hediyeleri verildikten sonra tören bölümlere göre öğrenclerimizin diplomalarının verilmesiyle devam etti.

İşletme Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Filiz ÇALIŞKAN, Prof. Dr. A. Asuman AKDOĞAN, Prof. Dr. Şaban UZAY, Prof. Dr. Levent ÇITAK, Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, Prof. Dr. Veli AKEL, Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Doç. Dr. Yasemin YAVUZ, Doç. Dr. Ergün KÜÇÜK, Doç. Dr. Leyla L. KOÇER, Doç. Dr. Esra KAHYA ÖZYİRMİDOKUZ, Doç. Dr. Kumru UYAR ve Dr. Öğr. Üyesi Harun KINACI verdi.

İktisat Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Hayriye ATİK, Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Prof. Dr. Eyyup ECEVİT, Doç. Dr. Oğuzhan TÜRKER, Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL, Doç. Dr. Recep ULUCAK ve Dr. Öğr. Üyesi Melike DEDEOĞLU verdi.

Maliye Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN, Doç. Dr. Ferhat AKBEY, Doç. Dr. Ahmet AYSU, Dr. Öğr. Üyesi Gökçe MARAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Ş. ULUCAK, Dr. Öğr. Üyesi Kadir AYYILDIRIM ve Arş. Gör. Dr. Gökhan ÇOBANOĞULLARI verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Mehmet ÖCAL, Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Nail TANRIÖVEN ve Dr. Öğr. Üyesi Hilal GEZMİŞ CHAVEZ SAEZ verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Doç. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ, Dr. Öğr. Üyesi M. İnanç ÖZEKMEKÇİ, Öğr. Gör. Dr. Hatun KORKMAZ ve Arş. Gör. Dr. Gözde KESTELLİOĞLU verdi.

Erciyes Üniversitesi Marşının söylenmesi, kep atma ve toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından mezuniyet töreni sona erdi. 

Yeni meslektaşlarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimiz;
İşletme Bölümü: 1. Halime KONT, 2. Sümeyye ERHAN, 3. Ayşenur DİKMEN
İktisat Bölümü: 1. Yakup AKYOL, 2. Selin DEMİRSOY, 3. Batuhan TEMELTAŞ
Maliye Bölümü: 1. Kamil KAYA, 2. Tunahan YURTLAK, 3. Emine YURDAKUL
Uluslararası İlişkiler Bölümü: 1. Hacı Mehmet BÖRKLÜ, 2. Murat Can BORA, 3. Aslı KURT
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü: 1. Hakan KANPOLAT, 2. Şevket ÇAMUR, 3. Beyza Nur TÜRK

Mezuniyet Töreni Fotoğrafları (380 MB)