ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni | 8/7/2024

Fakültemizin 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü Erciyes Kültür Merkezi’nde coşkuyla kutlandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN, Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Derviş KARABOĞA, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim NARİN, 20. Dönem Kayseri Milletvekili KAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve fakültemiz danışma kurulu üyesi İbrahim YILMAZ, KAYPETDER Yönetim Kurulu Başkanı ve danışma kurulu üyemiz Recep TİRİTOĞLU, Kültepe Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve danışma kurulu üyemiz İbrahim ULUKAYA, Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Prof. Dr. Cüneyt DUMRUL ile fakültemiz öğretim üyelerinin katılımlarıyla 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Dekanımızın açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fatih ALTUN öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. 

Okul birincimiz Açelya ÖZDEMİR mezun öğrencilere, ailelere ve töreni takip eden öğretim üyelerine hitaben mezuniyet konuşması yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Fakültemizi birincilikle bitiren Açelya ÖZDEMİR'e, Fakültemizi ikincilikle bitiren Melike GÜNGÖR'e ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Ayşenur ETGÜ'ye Rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN plaket, Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Derviş KARABOĞA takdir belgesi verdi. Fakültemizi birincilikle bitiren Açelya ÖZDEMİR'e diplomasını Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim NARİN, Fakültemizi ikincilikle bitiren Melike GÜNGÖR'e diplomasını fakültemiz dekanı Prof. Dr. Faik BİLGİLİ ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Ayşenur ETGÜ'ye diplomasını 20. Dönem Kayseri Milletvekili KAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve fakültemiz danışma kurulu üyesi İbrahim YILMAZ verdi.

Fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, takdir belgesi ve diplomaları verildikten sonra tören bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimizle devam etti.

İşletme bölümünü birincilikte bitiren Kaan İNCETAN, ikincilikle bitiren Ayşegül DEMİROK ve üçüncülükte bitiren Esma İNERCİ’ye İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ plaket ve diploma, KAYPETDER Yönetim Kurulu Başkanı ve danışma kurulu üyemiz Recep TİRİTOĞLU takdir belgesi verdi.

İktisat bölümünü birincilikte bitiren Kadir BİTGEN, ikincilikle bitiren Beyzanur TEKİN ve üçüncülükte bitiren Fatma DURAN'a İktisat Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cüneyt DUMRUL plaket ve diploma, Kültepe Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve danışma kurulu üyemiz İbrahim ULUKAYA takdir belgesi verdi.

Maliye bölümünü birincilikte bitiren Sena ARGUNHAN, ikincilikle bitiren Edanur NAZLIM ve üçüncülükle bitiren Recep Eren ÖZPAK’a Maliye Bölüm Başkanımız Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN plaket, diploma ve takdir belgesi verdi.

Uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikte bitiren Açelya ÖZDEMİR, ikincilikle bitiren Melike GÜNGÖR ve üçüncülükte bitiren Ayşenur ETGÜ'ye Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ömer KURTBAĞ plaket, diploma ve takdir belgesi verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü birincilikte bitiren Zeynep YAMAN, ikincilikle bitiren Hasibe Ülkü YAY ve üçüncülükle bitiren Emre AYDIN ile Kadriye GÖLBAŞI’ya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ plaket, diploma ve takdir belgesi verdi.

Bölümlerimizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, takdir belgesi ve diplomaları verildikten sonra tören bölümlere göre öğrencilerimizin diplomalarının verilmesiyle devam etti.

İşletme Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Prof. Dr. A. Asuman AKDOĞAN, Prof. Dr. Azzem ÖZKAN, Prof. Dr. Levent ÇITAK, Prof. Dr. Veli AKEL, Prof. Dr. Ahmet HASKÖSE, Prof. Dr. Yasemin YAVUZ, Doç. Dr. Ahmet COŞKUN, Dr. Öğr. Üyesi M. Suat AKSOY, Dr. Öğr. Üyesi Harun KINACI, Dr. Öğr. Üyesi H. Nur BAŞYAZICIOĞLU, Öğr. Gör. Dr. Sabri GÜNGÖR ve Arş. Gör. Dr. Selma GÜLIRMAK verdi.

İktisat Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Prof. Dr. Hayriye ATİK, Prof. Dr. Cüneyt DUMRUL, Doç. Dr. Melike DEDEOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi S. Çağrı İLKAY, Dr. Öğr. Üyesi Erhan MUĞALOĞLU ve Arş. Gör. Savaş SAVAŞ verdi. 

Maliye Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN, Doç. Dr. Ferhat AKBEY, Doç. Dr. Ahmet AYSU, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÇOBANOĞULLARI ve Arş. Gör. Dr. Serap AĞAYA verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Mehmet ÖCAL, Prof. Dr. Ömer KURTBAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Nail TANRIÖVEN, Dr. Öğr. Üyesi Elif ŞİMŞEK ÖZKAN ve Arş. Gör. Dr. Mücahid GÜRBÜZ verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ, Doç. Dr. M. İnanç ÖZEKMEKÇİ, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Seyda OZAN, Arş. Gör. Dr. Gözde KESTELLİOĞLU ve Arş. Gör. Alaaddin DAYI verdi.

42. Dönem Mezuniyet töreni üniversitemiz marşının okunmasının ardından mezun öğrendilerimizin kep atmaları ile sona erdi. 

Yeni meslektaşlarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARININ ORİJİNALLERİ