ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı

Toplantı | 11/11/2022

2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 11.11.2022 tarihinde Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret AYYILDIZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim BAYAZIT, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Atabey KILIÇ, Kurumsal Veri Yönetimi ve Analitiği Koordinatörü Doç. Dr. Gökmen ZARARSIZ, dekanımız, dekan yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz, idari personellerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile ERÜ İİBF Konferans Salonunda saat 11:00'de başladı.

Akademik Kurul Toplantımızın açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Açılış konuşmasının ardından unvan değişikliği olan öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ergün KÜÇÜK, Prof. Dr. Yasemin YAVUZ, Prof. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ, Doç. Dr. Melike DEDEOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÇOBANOĞULLARI, Dr. Öğr. Üyesi Hatun KORKMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KÖSEOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi H. Hilal BAĞLITAŞ’a Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret AYYILDIZ ve dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ tarafından cübbe giydirildi. Ardından 2022 yılı Nisan ayından sonra WOS indeksli yayın yapan ve TÜBİTAK Projesi bulunan öğretim üyelerimize plaket verildi.

2022 yılı 1. Dönem ve 2. Dönem başvuruları döneminde TÜBİTAK 2209-A/B projelerinde görev yapan lisans öğrencilerimiz ve akademik danışmanlarına takdir belgeleri verildi.