ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni | 20/7/2022

Fakültemizin 2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Marianne Molu Amfi’sinde coşkuyla kutlandı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Rektör Yrd. Prof. Dr. Recai KILIÇ, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İNCETOPRAK, Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL ile  fakültemiz öğretim üyelerinin katılımlarıyla 2021-2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz üniversitemiz yerleşkesinde bulunan Marianne Molu açık hava amfisinde gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Faik BİLGİLİ yaptı. Dekanımızın açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. 

Okul birincimiz İsmail TASACI mezun öğrencilere, ailelere ve töreni takip eden öğretim üyelerine hitaben mezuniyet konuşması yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Fakültemizi birincilikle bitiren İsmail TASACI'ya, Fakültemizi ikincilikle bitiren Hüsnü AYDOĞDU'ya ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Nurseli CAMİLİ'ye Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ plaket ve çiçek, Rekötör Yrd. Prof. Dr. Recai KILIÇ diploma verdi. Fakültemizi birincilikle bitiren İsmail TASACI'ya Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Fakültemizi ikincilikle bitiren Hüsnü AYDOĞDU'ya Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ ve Fakültemizi üçüncülükle bitiren Nurseli CAMİLİ'ye Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL hediye verdi.

Fakültemizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek, diploma ve hediyeleri verildikten sonra tören bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimizle devam etti.

İşletme bölümünü birincilikte bitiren İsmail TASACI, ikincilikle bitiren Gizem Naciye DEMİR ve üçüncülükte bitiren İsmail YILDIRAN'a İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ plaket, çiçek ve diploma verdi.

İktisat bölümünü birincilikte bitiren Nurseli CAMİLİ, ikincilikle bitiren Nesime AKBABA ve üçüncülükte bitiren Kübra KARDAN'a İktisat Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ plaket, çiçek ve diploma verdi.

Maliye bölümünü birincilikte bitiren Gizem TETİK, Fatih DEMİRCİ ve Gülhanım ALTUNBAŞ ile ikincilikle bitiren Rabia BULUNTU ve üçüncülükle bitiren Beyza AKSOY'a Maliye Bölüm Başkanımız Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN plaket, çiçek ve diploma verdi.

Uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikte bitiren Hüsnü AYDOĞDU, ikincilikle bitiren Emrecan KARA ve üçüncülükte bitiren Aylanur ALADAĞ'a Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ plaket, çiçek ve diploma verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü birincilikte bitiren Zeynep CAMCI, ikincilikle bitiren Berna ANDAÇ ve üçüncülükle bitiren Merve PULAT'a Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ plaket, çiçek ve diploma verdi.

Fakültemizin lisansüstü bölümlerinden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İNCETOPRAK verdi.

Bölümlerimizi dereceyle bitiren öğrencilerimizin plaket, çiçek ve diplomaları verildikten sonra tören bölümlere göre öğrencilerimizin diplomalarının verilmesiyle devam etti.

İşletme Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Levent ÇITAK, Prof. Dr. Veli AKEL, Prof. Dr. Ahmet HASKÖSE, Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Doç. Dr. Yasemin YAVUZ, Doç. Dr. Ergün KÜÇÜK, Doç. Dr. Leyla L. KOÇER, Doç. Dr. Banu SUNGUR, Dr. Öğr. Üyesi M. Suat AKSOY, Dr. Öğr. Üyesi Harun KINACI ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet COŞKUN verdi.

İktisat Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Faik BİLGİLİ, Prof. Dr. Eyyup ECEVİT, Prof. Dr. Oğuzhan TÜRKER, Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL, Dr. Öğr. Üyesi Melike DEDEOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Erhan MUĞALOĞLU verdi.

Maliye Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. M. Fatih İLGÜN, Doç. Dr. Ferhat AKBEY, Doç. Dr. Ahmet AYSU, Dr. Öğr. Üyesi Gökçe MARAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Kadir AYYILDIRIM verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Prof. Dr. Mehmet ÖCAL, Doç. Dr. Ömer KURTBAĞ, Doç. Dr. Güner ÖZKAN, Dr. Öğr. Üyesi Nail TANRIÖVEN ve Arş. Gör. Dr. Mücahid GÜRBÜZ verdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan öğrencilerimize diplomalarını Doç. Dr. Elif GAZİOĞLU TERZİ, Doç. Dr. M. İnanç ÖZEKMEKÇİ, Öğr. Gör. Dr. Hatun KORKMAZ ve Arş. Gör. Dr. Gözde KESTELLİOĞLU verdi.

Kep atma töreni ve havai fişek gösterisinin ardından mezuniyet töreni sona erdi. 

Yeni meslektaşlarımıza bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bölümlere göre dereceye giren öğrencilerimiz;
İşletme Bölümü: 1. İsmail TASACI, 2. Gizem Naciye DEMİR, 3. İsmail YILDIRAN
İktisat Bölümü: 1. Nurseli CAMİLİ, 2. Nesime AKBABA, 3. Kübra KARDAN
Maliye Bölümü: 1. Gizem TETİK, 1. Fatih DEMİRCİ, 1. Gülhanım ALTUNBAŞ, 2. Rabia BULUNTU, 3. Beyza AKSOY
Uluslararası İlişkiler Bölümü: 1. Hüsnü AYDOĞDU, 2. Emrecan KARA, 3. Aylanur ALADAĞ
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü: 1. Zeynep CAMCI, 2. Berna ANDAÇ, 3. Merve PULAT