ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022 Akademik Kurul Toplantısı

Toplantı | 15/4/2022

2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 15.04.2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai KILIÇ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY, dekanımız, dekan yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile ERÜ İİBF Konferans Salonunda saat 14:00'te başladı.

Toplantının başında ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları Mustafa ÇAY ve Zarif KARADAĞ ud ve ney ile müzik dinletisi yaptılar. Müzik dinletisini takiben Akademik Kurul Toplantımızın açılış konuşmaları Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ tarafından yapıldı. Açılış konuşmalarından sonra unvan değişikliği olan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. M. İnanç ÖZEKMEKÇİ ve Dr. Öğr. Üyesi Erhan MUĞALOĞLU’na Rektörümüz tarafından cübbe giydirildi. Ardından 2021 yılında akademik teşvik alan, WOS İndeksli yayın yapan, TÜBİTAK Projesi bulunan öğretim üyelerimize ve TÜBİTAK 2209-A projelerinde görev yapan lisans öğrencilerimiz ve akademik danışmanlarına plaket ve takdir belgeleri, fakültemiz Bilgi İşlem Merkezi’nde gönüllü olarak çalışan öğrencilerimize teşekkür belgeleri verildi.

Kısa bir aradan sonra toplantının ikinci bölümünde fakültemiz öğretim üyeleri tarafından yapılan bilimsel çalışmalar hakkında Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ kısa bir sunum yaptı. Kalite Komisyonu’nca yapılan çalışmalar hakkında detayları bilgiler dekan yardımcımı Prof. Dr. Ayşe CİNGÖZ tarafından sunuldu. Dekan yardımcımız Doç. Dr. Cüneyt DUMRUL tarafından dekanlık tarafından yapılan çalışmalar ve planlamalar ile ilgili bilgi verildi.