Azami Öğrenim Süresini Aşan Öğrencilerin Sınav Programları Hakkında

30/10/2023

2023-2024 Öğretim Yılı Güz dönemi itibariyle azami öğrenim süresini aşan öğrencilere verilecek 2 sınav hakkı 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Final ve Bütünleme Sınavları döneminde kullandırılacaktır. Bu durumdaki öğrencilerin 1. sınav hakları Final sınavları döneminde, eğer bu ilk sınav sonucunda dersten başarılı olamazlar ise 2. sınav hakları bütünleme sınavları döneminde kullandırılacaktır. Bu nedenle ilgili öğrencilerin Online İşlemler Sistemi'nde vize sınav programında herhangi bir sınav bilgisi yer almamaktadır. Final ve Bütünleme sınav programları ilan edildiğinde bu durumdaki öğrencilerin 1. ve 2. sınav programları da Online İşlemler Sistemi üzerinden görülebilecektir.

2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Final ve Bütünleme Sınavları daha sonra ilan edilecektir. Lütfen fakültemiz internet sitesindeki duyurları takip ediniz.

İlgili öğrencilerimize ilanen duyurulur.