2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi - Çevrimiçi ve Yüz Yüze Mazeret Sınavları Programı

6/6/2023

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi ve Yüz Yüze Mazeret Sınavları 12-22 Haziran 2023 tarihleri arasında eş zamanlı olarak yapılacaktır. Sınavlara çevrimiçi girecek öğrenciler Zoom platformu üzerinden kamera açarak gözetmen denetiminde, yüz yüze girecek öğrenciler fakültemiz dersliklerinde gözetmen denetiminde sınavlara girecektir. Öğrencilerin yüz yüze ya da çevrimiçi sınavlarıdan hangisine katılacağı OBİSİS üzerinden yaptıkları tercihlere göre belirlenmiştir. Kişisel sınav programınız görmek için ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ'ne 10 haneli öğrenci numaranız ve TC Kimlik numaranız ile giriş yapabilirsiniz.