ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav (VİZE) Uygulama Şekli Hakkında Duyuru

17/4/2023

A) Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar gereği 2022-2023 bahar yarıyılı ara sınavları (Yüz yüze eğitim alan programlar hariç) çevrimiçi denetimli olarak 26 Nisan-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Yüz yüze eğitim alan uygulamalı programların Ara sınavları Yüz yüze gerçekleştirilecektir.

B) Teknik imkansızlıklar ve/veya kişisel tercihlerden ötürü çevrimiçi gözetimli ve denetimli sınavlara katılmak istemeyen öğrenciler, mazeretlerini dilekçe ile ilgili birim yönetimine bildirmeleri durumunda Mazeret Sınavı Döneminde yüz yüze olarak sınava girebileceklerdir.

C) Öğrencilerin, 26 Nisan-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak Yüz Yüze sınavlara girme yönündeki tercihleri 14-20 Nisan 2023 tarihleri arasında OBISIS (https://obisis.erciyes.edu.tr) üzerinden alınacak olup, belirtilen tarihler arasında tercih belirtmeyen öğrencilerin çevrimiçi veya yüz yüze yapılacak SINAVLARA GİRMEYECEĞİ yönünde işlem tesis edilecektir. Yapılacak tercihler öğrencinin dönemde aldığı çevrimiçi/hibrit tüm dersler için (2547/5i, Pedagojik Formasyon dahil) için geçerli olacaktır.

Not: Öğrenci Numarası 490 ile başlayan Formasyon öğrencileri dahil değildir.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ