2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonu Tek Ders Sınavları (Öğrenci Listesi) - Son Güncelleme 14.03.2023

22/2/2023

Erciyes Üniversitesi Senato'sunun 21.02.2023 tarihli toplantısında belirlediği güncel 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvim'e göre 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonu Tek Ders Sınavı 15.03.2023 tarihde saat 14.00'te Zoom programı üzerinden gözetmen denetiminde çevrim içi yapılacaktır.

Sınava katılacak öğrenci listesi 14.03.2023 11.50 itibariyle bu duyurunun ekinde ilan edilmiştir. Tek ders sınavına girme hakkınız olmasına rağmen bu listede adınız bulunmuyorsa sınav tarihinden önce mutlaka öğrenci işlerine başvuruda bulununuz. Geçerli başvurular olması durumunda tek ders sınavı listesi güncellenmektedir.

Not: Listeye sonradan eklenen öğrenciler sarı ve turuncu renkle vurgulanmıştır.

UYARILAR:

• Sınav başlama saatinden 15 dakika önce sizin için belirlenen zoom salonuna giriş yapınız, (sadece sizin sınavınızın yapılacağı zoom salonuna kabul edileceksiniz!)
  • Sınava en fazla 15 dakika gecikme ile giriş yapmanıza izin verilecektir,
  • Zoom programında görünen adınızı ÖĞRENCİ NUMARANIZ ADINIZ SOYADINIZ şeklinde düzenleyiniz, (Örn: 1020110001 AHMET YILMAZ)
  • Sınav salonuna kimlik kartı ve öğrenci belgeniz kontrol edilerek alınacaksınız,
  • Salona giriş yapmadan önce kontrol edilecek belgeleriniz ile kağıt, kalem, silgi gibi gerekli diğer araç/gereçlerinizi hazırlamayı unutmayınız,
  • Sınava çalışan kamerası ve mikrofonu olan bir bilgisayar ile giriş yapmaya dikkat ediniz,
  • Sınav boyunca kameranız açık, mikrofonunuz kapalı konumda olmalı, gözetmenlerin talebi olması durumunda mikrofonunuzu açmanız gerekmektedir,
  • Sınav evrakları zoom programı üzerinden gözetmenlerce size doğrudan gönderilecektir. Cevaplarınızı nasıl doldurup ileteceğiniz konusunda gözetmenler sınav esnasında gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır,

İlgili öğrencilerimize ilanen duyurulur.

ÖĞRENCİ LİSTESİ EKLENTİDEDİR