İşletme Bölümü - Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerle İç Paydaş Toplantıları Yapıldı

4/2/2021

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Dönemi Güz Yarı Yılı Uzaktan Eğitim Faaliyetlerinin İç Paydaşlarla Değerlendirilmesi
İşletme Bölümü Toplantıları

Öğretim Üyeleri/Elemanları Odak Grup Görüşmesi Bilgileri

Fakültemiz Birim Kalite Komisyonu, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla 4 Şubat 2021 Perşembe günü Saat 9:30’da İşletme Bölümü öğretim üye ve elemanlarıyla iç paydaş toplantıları başlamıştır. Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ moderatörlüğünde yapılan toplantıya, Prof. Dr. Levent ÇITAK, Doç. Dr. Esra KAHYA ÖZYİRMİDOKUZ, Doç. Dr. Kumru UYAR, Dr. Öğr. Üyesi Murat ESMERAY, Dr. Öğr. Üyesi Talip TORUN, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet COŞKUN, Öğr. Görevlisi Gökhan GÜVEN ve Öğr. Görevlisi Sabri GÜNGÖR katılmıştır. Raportörler Arş. Gör. Dr. Murat RUHLUSARAÇ ve Arş. Gör. Buse KARAÇAY ise toplantı bilgilerini kaydetmek için hazır bulunmuşlardır. Oldukça verimli geçen toplantı Saat 11:00’de sonlanmıştır.

Öğrenci Odak Grup Görüşmesi Bilgileri

4 Şubat 2021 tarihinde 11.30’da Arş. Gör. Selma Gülırmak moderatörlüğünde ve Arş. Gör Buse Karaçay raportörlüğünde İşletme Bölümü öğrencileriyle uzaktan eğitim sürecini değerlendirmek üzere Odak Grup Toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya katılan öğrenciler: Samet Şeref, Serap Akbaba, Erdem Duman, Esra Çağlayan, Nurettin Demir, Sezer Durmuş, İsmail Tasacı, Şule Erdoğan, Zuhal Merve Demirayak, Damla Tunçer, Buse Begüm Madenlioğlu, Abdulsamet Soytürk