Final Sınavı Tekrarı - Türkiye Ekonomisi (Maliye, Maliye İÖ ve Uluslararası İlişkiler Bölümleri - M.F. İlgün )

1/2/2021

ERÜ İİBF 2020-21 Öğretim Yılı Güz Dönemi Final Sınavları takvimine göre 1 Şubat 2021 tarihinde ERUZEM aracılığı ile yapılması planlanan Türkiye Ekonomisi (Maliye, Maliye İÖ ve Uluslararası İlişkiler Bölümleri - M.F. İlgün ) dersinin Final sınavı teknik sorunlar nedeni ile sağlıklı bir şekilde yapılamamıştır. Bu sınavın tekrarı 4 Şubat 2021 tarihinde saat 21.00'de ERUZEM'den değil ERUDM'den çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır. Dersin final sınavı tarihi ve zoom erişim bilgileri ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ üzerinden güncellenmiştir. Sınavların detayları için kişisel sınav programınızı kontrol ediniz.

İlgili öğrencilerimize ilanen duyurulur.