ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Rektörümüz Fakültemizi Ziyaret Etti

Toplantı | 20/2/2018

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Muhammed GÜVEN fakülte ziyaretleri kapsamında 20.02.2018 tarihinde fakültemizi ziyaret etti ve akademik personelimiz ile bir araya geldi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Akın Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Okt. Talat Hakan Erdem, Dekan V. Prof. Dr. Şaban Uzay ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Toplantı Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Şaban Uzay’ın konuşmasıyla başladı. Dekanımız fakültede yapılan çalışmalar hakkında üniversite yönetimine bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise yaptığı konuşmada, “Bugün köklü bir fakültedeyiz. İktisadi ve İdari Bilimler, oturmuş bir geleneği ve ekolü olan bir fakültedir. Geçtiğimiz 2017 yılı Eylül ayında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 10 araştırma üniversitesi ilan edildi. Bunlardan biride Erciyes Üniversitesi oldu. Bugüne kadar üniversitemize emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Bugün bir araştırma üniversitesi olmak, yarın böyle devam edeceği anlamına gelmiyor. Bunu bir lig olarak düşünürsek, bu ligde tutunabilmek için sürekli çalışmak ve gayret etmek gerekiyor. Özellikle bizim önem verdiğimiz hususlar araştırma ve bilimsel faaliyetler. Eğitim faaliyetlerinin aksatılmadan en güzel şekilde yürütülmesi ve bunun yanında da bilimsel faaliyetlerin olabildiğince en iyi şekilde yürütülmesini istiyoruz. Bunun içinde gerekli destekleri olabildiğince sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Rektör Güven, fakültede görevli akademik personelin sorun, görüş ve önerilerini dinledi.