Geleceğe Daha Temiz Bir Adım

Sürdürülebilirlik | 25/10/2023

“Geleceğe daha temiz bir adım.” teması altında Arş. Gör. Dr. Gözde Kestellioğlu tarafından verilen Çevre Sorunları ve Çevre Politikası dersleri kapsamında Sürdürülebilirlik, Kampüste Sürdürülebilirlik Faaliyetleri ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü hakkında bilgilendirme ve İİBF çevresinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirilmiştir. 25.10.2023 tarihinde saat 13.00’te gerçekleştirilen etkinliğin bilgilendirme kısmı  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi S202 dersliğinde olup uygulama kısmı İİBF çevresinde yapılmıştır. Bilgilendirme kısmında öncelikle İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden  Ayşe Yağcı, öğrencilerimizi çevre temizliği kısmında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmiştir. Akabinde Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Temsilcimiz Melike Yazman sunumunu yapmıştır. Son olaraksa etkinliğin çevre temizliği kısmı Arş. Gör. Dr. Gözde  Kestellioğlu ile gerçekleştirilerek tamamlanmıştır.