Proje Değerlendirme Toplantısı

Değerlendirme Toplantısı | 18/10/2023

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından fakültemiz akademik personel ve öğrencilerine yönelik yurtiçi ve yurtdışı projeleri kapsayan Proje Bilgilendirme Toplantısı 17 Ekim 2023 Salı Günü 09.00 - 12.30 saatleri arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Merkez Derslikler Amfi IV'te yapılmıştır. Bu toplantıyı takiben dekanlığımız tarafından akademik personellerimize yönelik yurtiçi ve yurtdışı projelere ilişkin bir değerlendirme toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü 16.00-18.00 saatleri arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Merkez Derslikler Amfi I'de yapılmıştır. Toplantıda Dr. Öğr. Üyesi Hatun KORKMAZ ve Dr. Öğr. Üyesi Erhan MUĞALOĞLU mevcut ve öncesi proje deneyimleri konusunda katılımcılara sunum yaptı.