ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi - Final ve Bütünleme Sınav Programları (GÜNCEL)

22/6/2023

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi - Final Sınavları 3 Temmuz 2023 Pazartesi - 19 Temmuz 2023 Çarşamba tarihleri arasında,  Bütünleme Sınavları 20 Temmuz 2023 Perşembe - 28 Temmuz 2023 Cuma tarihleri arasında Zoom programı üzerinden gözetmen denetiminde Online (çevrimiçi)  yapılacaktır. Online sınavlarda uygulanacak kuralları lütfen dikkatlice okuyunuz.

BİLGİLENDİRME: 20.06.2023 Tarihinde yapılan final sınavı programında Zoom lisanslarında yaşanan problem nedeniyle sınavların yapılacağı zoom dersliklerinde değişiklikler yapılmıştır. Lütfen sınav programınızdaki dersi gün, saat, sınav şekli ve zoom erişim bilgilerini kontrol ediniz.

OBİSİS üzerinden kamera açarak uzaktan sınavlara katılma izni vermeyen öğrencilerin Yüz Yüze Final ve Bütünleme sınavları da aynı tarihler arasında online sınavlar ile paralel şekilde fakültemizde yapılacaktır. Bu durumdaki öğrenciler Yüz Yüze sınav programlarını ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ üzerinden görebilir.

Bireysel sınav programları ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ üzerinden ilan edilmiştir.

 

ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ'ne aşağıdaki bilgilerle giriş yaptıktan sonra bireysel sınav programınızı görebilirsiniz. Lütfen bireysel sınav programınızın (zoom id ve şifreleri de dahil) çıktısını alarak ya da bilgisayarınıza kaydederek yedeğini alınız. 

 

ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ'ne Giriş

Adres: http://iibf.erciyes.edu.tr/online 
Kullanıcı Adı: 10 Haneli öğrenci numarası
Şifre: TC Kimlik Numarası (ya da 10 haneli öğrenci numarası)

 

İLK DEFA DENETİMLİ ÇEVRİMİÇİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

ERÜ İİBF ONLINE İŞLEMLER SİSTEMİ üzerinden Çevrimiçi Sınavların nasıl yapıldığına ilişkin 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi'nde yapılan bilgilendirme toplantısını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. 

TOPLANTI VİDEO KAYDI: https://arsiv.erciyes.edu.tr/index.php/s/prRY3PrX3qrFSsT 

ERU DEPO Parolası: ERU-38-ERU