ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ERÜ İİBF Öğrencileri - 2. Poster Sunum Sergisi'ne Davet

31/5/2023

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencileri 2. Poster Sunum Sergisi 19 Haziran 2023 Pazartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında fakültemiz konferans salonu lobisinde yapılacaktır. Lisans öğrencilerimizin bitirme ödevleri ve desteklenmeye hak kazanan TÜBİTAK 2209 A/B projelerinden hazırlayabilecekleri poster sunumlar aşağıdaki standartlarda hazırlanmalı ve en geç 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Öğrencileri Projeleri Rehberlik Ofisi’ne iletilmelidir.  Poster sunum sergisine katılmak isteyen öğrencilerimiz öncelikle akademik danışmanları ile iletişime geçmeli ve daha sonra hazırladıkları çalışmalarını Öğrenci Projeleri Rehberlik Ofisi’ne belirlenen tarihlerde iletmelidir.

Poster Sunum Özellikleri

• Poster sunum sergisine hangi çalışmalar katılabilir?
    •         2022-2023 Öğretim Yılı Güz ya da Bahar döneminde teslim edilen bitirme ödevleri,
    •         2022 yılı 1. ve 2. dönemlerde desteklenmeye hak kazanan TÜBİTAK 2209 A/B Öğrenci Projeleri.
  • Posterler en az A1 (60cm x 84cm) boyutunda renkli çıktı alınarak hazırlanmalıdır.
  • Posterlerin tasarımı ve çıktılarının alınması öğrencilerin sorumluluğundadır.
  • Poster içeriğinde çalışmanın amacı, önemi, yöntemi ve sonuçlar gibi bölümlere yer verilebilir.
  • Poster sunumlarda Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi logolarının bulunması zorunludur.
  • Poster sunumlarda çalışmayı hazırlayan öğrencilerin ve akademik danışmanın adının bulunması şarttır.
  • TÜBİTAK Öğrenci projeleri kapsamında hazırlanan poster sunumların uygun bir konumunda çalışmanın TÜBİTAK desteği ile hazırlandığı belirtilmelidir.
  • Hazırlanan poster tasarımlarının .jpg ya da .png formatında bir kopyası Öğrencileri Projeleri Rehberlik Ofisi’ne iletilmelidir.
  • Sergi sonrası posterler arşivlenmek üzere Öğrencileri Projeleri Rehberlik Ofisi’nde kalacaktır.
  • Son başvuru tarihi 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 17.00’dir.

Poster tasarımlarında kullanılacak logolar

1. Erciyes Üniversitesi Logosu (İNDİR)
  2. Erciyes Üniversitesi İİBF Logosu (İNDİR)

Öğrenci Projeleri Rehberlik Ofisi İletişim Bilgileri