ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

ERÜ İİBF Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

5/1/2023

ERÜ İİBF Danışma Kurulu toplantısı, 30.12.2022 Cuma günü saat 19.00’da Zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak yapıldı. Toplantıya, Danışma Kurulu üyeleri Prof. Dr. Faik Bilgili, Prof. Dr. Ayşe Cingöz, Doç. Dr. Cüneyt Dumrul, Kaymakam Gürkan Üçüncü, ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı-Yeminli Mali Müşavir Soner Türküm, ORSİFED Genel Sekreteri-İşletme Mühendisi Cengiz Bıçakçıoğlu, ORSİFED Denetleme Kurulu Başkanı-Avukat Murat Çolak, KAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı - İş İnsanı - 20. Dönem Kayseri Milletvelik İbrahim Yılmaz, Kültepe Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ulukaya, TEMAPO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı - İşletme Mühendis Tevfik Gemici, Mezun öğrenci temsilcisi - Erciyes Holding İnsan Kaynakları Direktörü Muharrem Yerer ve aktif öğrenci temsilcisi - İşletme Bölümü Öğrencisi Selda Aktaş ile Fakültemiz Kalite Güvence Sistemi Komisyonu üyesi Arş. Gör. Buse Karaçay katıldı.

ERÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili’nin açılış konuşması ile başlayan toplantı Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Cingöz’ün akreditasyon süreci ve danışma kurulunun oluşumu ile ilgili verdiği bilgilerle devam etti. Daha sonra danışma kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Açılış ve tanıtım konuşmalarının ardından ERÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili fakültenin genel durumu, bilimsel faaliyetler ve projeler hakkında, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Cingöz akreditasyon süreci, memnuniyet anketleri ve kalite çalışmaları, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Dumrul ise mezun veri tabanı, bülten ve fakülte-iş dünyası ilişkileri hakkında bilgiler verdi.

Son bölümde ise danışma kurulu üyeleri üniversite-sanayi işbirliği, staj ve mezunlarla iletişim gibi konularındaki görüşlerini dile getirmiştir.