Lisans Öğrencilerimiz 7. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi'ne Katıldı

10/3/2022

9-10 Mart 2022 tarihlerinde Kayseri'de yüz yüze ve online olarak düzenlenen 7. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi'ne fakültemiz lisans öğrencileri 3 farklı bildiri ile katıldı. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında yürüttükleri projelerin akademik çıktıkısı olarak hazırladıkları bildirilerini 9 Mart 2022 Çarşamba günü Wyndham Grand Kayseri Otelinde yapılan yüz yüze oturumlarda sunan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Konferansa katılan öğrencilerimiz ve sunum yaptıkları bildiriler aşağıdaki gibidir.

Coğrafi Bilgi Sistemi Destekli Tam Engelsiz Kampüs: Erciyes Üniversitesi Merkez Kampüsü Örneği
Ahmet Yiğit Han ÖZKOZANOĞLU (İİBF), Figen YILDIZ (İİBF), Emine KURUMEŞE (Mimarlık Fak. ŞBP Bölümü), Nezaket KAVAFOĞLU, Öğr. Gör. Sabri Güngör

Türkiye'de 1975-2019 Yılları Arasındaki İntihar Vakalarının İncelenmesi: İstatiksel Analiz
Nurseli Camili, Hatice Özen, Buse Uzunlu,  Arş. Gör. Savaş SAVAŞ