TÜBİTAK 2209-A Projesi Yapan Öğrencilerimize Plaket ve Takdir Belgesi Verildi

16/10/2021

2018-2021 tarihleri arasındaki 4 başvuru döneminde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında proje yapan fakültemiz lisans bölümü öğrencilerine ve projelerde akademik danışman olarak görev yapan öğretim üyelerimize/elemanlarımıza 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı öncesinden Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY'ın katıldıkları törenle plaket ve takdir belgesi verildi. Öğrencilerimizi plaketleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aygül AYKUT tarafından, takdir belgeleri ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY ve Dekanımız Prof. Dr. Faik BİLGİLİ verdi.

Plaket ve Takdir Belgesi alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Projelere ilişkin detaylar ve tören fotoğrafları aşağıdadır.

2020/2 Dönemi

İkinci El Otomobil Fiyatlarını Etkileyen Faktörlerin Hedonik Fiyat Modeli ile Analizi: Kayseri İli Örneği (DEVAM EDİYOR)
Öğrenciler: Şeymanur ARDIÇ (Yürütücü), Merve Yeliz SARIYILDIZ
Akademik Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Çağrı İlkay