ERÜ İİBF 2. Kariyer Günleri - Maliye Bölümü Oturumları Tamamlandı

28/5/2021

ERÜ İİBF Dekanlığı ve ERÜ İİBF Kariyer Ofisi tarafından düzenlenen 2. Kariyer Günleri etkinliği kapsamında 28 Mayıs 2021 tarihinde planlanan Maliye Bölümü oturumları tamamlanmıştır.

Saat 10:30’da Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap YOĞUNLU ve PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkan Yardımcısı ve OYAK Renault İnsan Kaynakları Müdürü Neslihan AKKOZAK’ın konuşmacı olarak katıldığı oturumla başlayan etkinlikler, saat 13:00’te Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Maliye Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali DEĞİRMENDERELİ’nin konuşmasını yaptığı oturumla devam etmiştir. Saat 15.00'te Fakültemiz Maliye Bölümü'nden mezun olan eski öğrencilerimizin konuşmacı olarak katıldığı kapanış oturumu ile etkinlik tamamlanmıştır. Kapanış oturumunda 2003 yılı mezunlarımızdan Vergi Müfettişi ve Yeminli Mali Müşavir Ali YILDIZ, 2018 yılı mezunlarımızdan Türkiye Vakıflar Bankası Müfettiş Yardımcısı Furkan KOÇAK ve Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcısı Abdullah ŞEKER bölümümüze ilişkin kariyer olanaklarına dair düşünce ve deneyimlerini paylaşmak üzere yer almıştır.