ERÜ İİBF 2. Kariyer Günleri - İktisat Bölümü Oturumları Tamamlandı

26/5/2021

26 Mayıs 2021 tarihinde ERÜ İİBF 2. Kariyer Günleri'nin 3. Günü İktisat Bölümü oturumları tamamlandı.

Saat 10.30'da Denizbank Kayseri Eski Sanayi Şube Müdürü Murat Bağ, Arpol Strafor ve Yalıtım CEO'su Kadir Orhan Arı ve Sitis Ofis ve Büro Mobilyaları CEO'su Akif Çöl'ün konuşmacı olarak katıldığı oturumla başlayan etkinlikler, 13.00'da His Tekstil CEO'su Mustafa Bostancı ve KİBO Dış Ticaret Şirketi Müdürü Ümüt Bozacı'nın deneyimlerini paylaştığı oturum ile devam etti. Oturumumuz saat 15.00'da ise Kamu'da önemli yerlerde çalışan,  fakültemizin İktisat Bölümü mezunu öğrencilerimizin de konuşmacı olarak yer aldığı kapanış oturumu ile tamamlandı. Kapanış oturumunda 2000 yılı mezunumuz Eski Vergi Müfettişi, Yeminli Mali Müşavir Oğuz Alp Uyanık, 2008 yılı mezunumuz Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman ve 1998 mezunumuz Vergi Müfettişi Serdar Savaş konuşmacı olarak yer aldı.