ERÜ - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

1/4/2021

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 31.03.2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat BORLU,  Prof. Dr. Recai KILIÇ ve Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY'ın da katılımları ile ERÜ İİBF Konferans Salonunda saat 13:30'da başlatıldı ve toplantı, ilgili sunum ve değerlendirmeler ile 15:35'e değin sürdü. 


Akademik Kurul Toplantımızın açılış konuşmaları Dekan V. Prof. Dr. Faik BİLGİLİ ve ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ'ın konuşmaları ile gerçekleştirildi.


Toplantının ilk bölümünde Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanımız tarafından 2020 yılında yaptıkları bilimsel çalışmalar nedeni ile ‘Akademik Teşvik’ almaya hak kazanan öğretim üyelerine ve son üç yılda WOS indeksli yayın ve TÜBİTAK projesi yapan öğretim üyelerine plaketler verildi. Daha sonra unvan değişikliği olan öğretim üyelerimize Rektörümüz tarafından cübbe giydirildi. Kısa bir aradan sonra toplantının ikinci bölümünde son üç ayda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili Dekan V. Prof. Dr. Faik BİLGİLİ bir sunum yaptı. Takiben, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe CİNGÖZ, Kalite Güvence Sistemi Komisyonu'nun çalışmaları, akreditasyon çalışmaları ve öğrenci memnuniyet anketleri hakkında sunum yaptı. Sunumların ardından öğretim üyelerimiz ve elemanlarımız, ilave olarak, online eğitim ve staj konularında görüş ve önerilerini belirtti.

Plaket verilen ve cübbe giydirilen öğretim üyelerimizin bilgisi eklentideki dosyada yer almaktadır.