2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

18/4/2019

2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 16.04.2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ve Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Sıtkı İLKAY'ın da katılımları ile fakültemiz konferans salonunda yapıldı. Fakültemizi tanıtıcı sunumun yapılmasının ardından Dekanımız Prof. Dr. Şaban UZAY açılış konuşmasını yaptı. Dekanımızın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ bir konuşma yaptı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından 2018 yılında bilimsel çalışmaları nedeniyle akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimize Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ tarafından plaket verildi. 2018 yılı içerisinde Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi ünvanlarını alan öğretim üyelerimize Rektör Yrd. Prof. Dr. Sıtkı İLKAY tarafından cübbe giydirildi. Plaket ve cübbe giyinme töreninden sonra toplu fotoğraf çekildi. Törenin ikinci bölümünde akademik kurul toplantımız yapıldı.