Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 11
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
1 | 15655 GIDA |
YASEMİN DIRAMAN GÖKSAL - MEHMET DEMİRCİ - HARUN DIRAMAN, TAHİN HELVASI VE SARAY HELVASININ BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 505, 72-78, (2004). | |
2 | 25150 TURİZM 10549 ARAŞTIRMA |
FATMA DEMİRCİ OREL - MEHMET CİHAN YAVUZ, REKREASYONEL TURİZMDE MÜŞTERİ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR PİLOT ÇALIŞMA, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, Cilt: 11, Sayı: 11, 61-76, (2003). | |
3 | 17000 İNANÇ 17101 İSLAMİYET 16925 İLAHİYAT |
MEHMET DEMİRCİ, KUR'AN-I KERİM IŞIĞINDA SABIR KAVRAMI, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, Sayı: 12, 263-285, (2002). | |
4 | 15655 GIDA |
MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999). | |
5 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). | |
6 | 15655 GIDA |
MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999). | |
7 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). | |
8 | 13789 EDEBİYAT 18820 KÜLTÜR |
MEHMET DEMİRCİ, YESEVİ TÜRBESİ VE YAZILARI, BİLİG (BİLİM VE KÜLTÜR DERGİSİ), Sayı: 1, 98-100, (1996). | |
9 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
10 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
11 | 17660 KALİTE KONTROLÜ 23650 STANDARTLAR |
ORHAN DAĞLIOĞLU - MEHMET DEMİRCİ, ISO 9000'E GLOBAL BAKIŞ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 103-108, (1995). |