Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 11
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 15655 GIDA



YASEMİN DIRAMAN GÖKSAL - MEHMET DEMİRCİ - HARUN DIRAMAN, TAHİN HELVASI VE SARAY HELVASININ BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 505, 72-78, (2004).  
2 25150 TURİZM
10549 ARAŞTIRMA


FATMA DEMİRCİ OREL - MEHMET CİHAN YAVUZ, REKREASYONEL TURİZMDE MÜŞTERİ POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR PİLOT ÇALIŞMA, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ, Cilt: 11, Sayı: 11, 61-76, (2003).  
3 17000 İNANÇ
17101 İSLAMİYET
16925 İLAHİYAT

MEHMET DEMİRCİ, KUR'AN-I KERİM IŞIĞINDA SABIR KAVRAMI, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, Sayı: 12, 263-285, (2002).  
4 15655 GIDA



MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999).  
5 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999).  
6 15655 GIDA



MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999).  
7 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999).  
8 13789 EDEBİYAT
18820 KÜLTÜR


MEHMET DEMİRCİ, YESEVİ TÜRBESİ VE YAZILARI, BİLİG (BİLİM VE KÜLTÜR DERGİSİ), Sayı: 1, 98-100, (1996).  
9 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
10 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
11 17660 KALİTE KONTROLÜ
23650 STANDARTLAR


ORHAN DAĞLIOĞLU - MEHMET DEMİRCİ, ISO 9000'E GLOBAL BAKIŞ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 103-108, (1995).