Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 1
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 22505 RESTORAN HİZMETİ
25152 TURİZM İŞLETMELERİ
20229 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
27300 YÖNETİCİLİK (İŞLETMECİLİK)
ANIL AKAY MEHMET SARIIŞIK, RESTORAN YÖNETİCİLERİNİN MENÜ PLANLAMASI VE ANALİZİ KONUSUNA YAKLAŞIMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ, Cilt: 6, Sayı: 12, 211-230, (2008).