Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 Ä°lgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile baÅŸvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 3
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 22505 RESTORAN HÄ°ZMETÄ°
21600 PAZAR
21725 PERFORMANS
17940 KAPASÄ°TE
J.N.MOJEKWU A.RAHÄ°M GANIYU O.SALOME IGHOMEREHO, PAZARA YÖNELÄ°K KAPASÄ°TE ARTTIRICI STRATEJÄ°LERÄ°N FÄ°RMALARIN PERFORMANSLARINA ETKÄ°SÄ°:LAGOS STATE METROPOLÄ°S'TE SEÇİLMÄ°Åž FAST FOOD RESTORANLARINA Ä°LÄ°ÅžKÄ°N BÄ°R ÇALIÅžMA, ÇANKIRI KARATEKÄ°N ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° Ä°KTÄ°SADÄ° VE Ä°DARÄ° BÄ°LÄ°MLER FAKÃœLTESÄ° DERGÄ°SÄ°, Cilt: 6, Sayı: 1, 45-60, (2016).  
2 20210 MÜŞTERİ
20217 MÜŞTERİ DAVRANIŞI
22505 RESTORAN HÄ°ZMETÄ°

OLGUN KÄ°TAPCI, RESTORAN HÄ°ZMETLERÄ°NDE MÜŞTERÄ° ŞİKAYET DAVRANIÅžLARI: SÄ°VAS Ä°LÄ°'NDE BÄ°R UYGULAMA, ERCÄ°YES ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° Ä°KTÄ°SADÄ° VE Ä°DARÄ° BÄ°LÄ°MLER FAKÃœLTESÄ° DERGÄ°SÄ°, Sayı: 31, 111-120, (2008).  
3 22505 RESTORAN HÄ°ZMETÄ°
25152 TURÄ°ZM Ä°ÅžLETMELERÄ°
20229 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
27300 YÖNETİCİLİK (İŞLETMECİLİK)
ANIL AKAY MEHMET SARIIŞIK, RESTORAN YÖNETİCİLERİNİN MENÜ PLANLAMASI VE ANALİZİ KONUSUNA YAKLAŞIMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ, Cilt: 6, Sayı: 12, 211-230, (2008).