Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 19
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 15655 GIDA



HÜDAL ERÇOŞKUN - AHMET HİLMİ ÇON - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, BİYOJENİK AMİNLER VE GIDALARDA MİKROORGANİZMALARCA ÜRETİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 457, 56-61, (2000).  
2 15655 GIDA



HÜDAL ERÇOŞKUN - AHMET HİLMİ ÇON - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, BİYOJENİK AMİNLER VE GIDALARDA MİKROORGANİZMALARCA ÜRETİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 457, 56-61, (2000).  
3 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999).  
4 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999).  
5 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999).  
6 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999).  
7 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
8 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).  
9 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
10 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).  
11 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995).  
12 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995).  
13 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995).  
14 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995).  
15 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995).  
16 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995).  
17 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995).  
18 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995).  
19 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


FERAMUZ ÖZDEMİR - SEBAHATTİN NAS - YUSUF GÖKALP, SİYAH ÇAY İMALATINDA FARKLI KIVIRMA METOTLARININ ÜÇ SÜRGÜN İŞLENMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİNLİĞİ VE ÜRETİLEN ÇAYLARIN BAZI KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 46-50, (1993).