Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 19
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
1 | 15655 GIDA |
HÜDAL ERÇOŞKUN - AHMET HİLMİ ÇON - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, BİYOJENİK AMİNLER VE GIDALARDA MİKROORGANİZMALARCA ÜRETİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 457, 56-61, (2000). | |
2 | 15655 GIDA |
HÜDAL ERÇOŞKUN - AHMET HİLMİ ÇON - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, BİYOJENİK AMİNLER VE GIDALARDA MİKROORGANİZMALARCA ÜRETİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 457, 56-61, (2000). | |
3 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999). | |
4 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999). | |
5 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999). | |
6 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999). | |
7 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996). | |
8 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996). | |
9 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996). | |
10 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996). | |
11 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995). | |
12 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995). | |
13 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995). | |
14 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995). | |
15 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995). | |
16 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995). | |
17 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995). | |
18 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995). | |
19 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
FERAMUZ ÖZDEMİR - SEBAHATTİN NAS - YUSUF GÖKALP, SİYAH ÇAY İMALATINDA FARKLI KIVIRMA METOTLARININ ÜÇ SÜRGÜN İŞLENMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİNLİĞİ VE ÜRETİLEN ÇAYLARIN BAZI KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 46-50, (1993). |