Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 13
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
1 | 15655 GIDA |
YASEMİN DIRAMAN GÖKSAL - MEHMET DEMİRCİ - HARUN DIRAMAN, TAHİN HELVASI VE SARAY HELVASININ BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 505, 72-78, (2004). | |
2 | 24331 TARIM 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MUHAMMET ARICI, ZEYTİNİN MİKROFLORASI, SOFRALIK ZEYTİN VE ÜRÜNLERİNDE MİKOTOKSİN PROBLEMİ, STANDART: EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 484, 29-34, (2002). | |
3 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - HÜSNÜ GÜNDÜZ, TİCARİ UNLARA SÜT ÜRÜNLERİ TÜREVLERİ(PEYNİRALTI SUYU TOZU VE YAĞSIZ SÜT TOZU) KATKISININ HAMURUN REOLOJİK (ALVEOGRAM) NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDART: EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 488, 44-48, (2002). | |
4 | 15655 GIDA |
MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999). | |
5 | 24331 TARIM 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN, BUĞDAY TAVLAMADA ISIL İŞLEMİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 454, 61-65, (1999). | |
6 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). | |
7 | 15655 GIDA |
MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999). | |
8 | 24331 TARIM 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN, BUĞDAY TAVLAMADA ISIL İŞLEMİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 454, 61-65, (1999). | |
9 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). | |
10 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
11 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
12 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN, TRAKYA BÖLGESİNDE YAPILAN VAKUM PAKETLENMİŞ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİNİN MİKRO BİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 112-114, (1995). | |
13 | 15655 GIDA 10370 AMBALAJLAMA |
HARUN DIRAMAN, OLGUNLAŞTIRMA VE PAKETLEME İŞLEMLERİNİN IŞIĞINDA TAZE VE OLGUN KAŞAR PEYNİRİ YAPIMI, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 55-58, (1993). |