Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 13
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 15655 GIDA



YASEMİN DIRAMAN GÖKSAL - MEHMET DEMİRCİ - HARUN DIRAMAN, TAHİN HELVASI VE SARAY HELVASININ BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 505, 72-78, (2004).  
2 24331 TARIM
15655 GIDA


HARUN DIRAMAN - MUHAMMET ARICI, ZEYTİNİN MİKROFLORASI, SOFRALIK ZEYTİN VE ÜRÜNLERİNDE MİKOTOKSİN PROBLEMİ, STANDART: EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 484, 29-34, (2002).  
3 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - HÜSNÜ GÜNDÜZ, TİCARİ UNLARA SÜT ÜRÜNLERİ TÜREVLERİ(PEYNİRALTI SUYU TOZU VE YAĞSIZ SÜT TOZU) KATKISININ HAMURUN REOLOJİK (ALVEOGRAM) NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDART: EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 488, 44-48, (2002).  
4 15655 GIDA



MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999).  
5 24331 TARIM
15655 GIDA


HARUN DIRAMAN, BUĞDAY TAVLAMADA ISIL İŞLEMİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 454, 61-65, (1999).  
6 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999).  
7 15655 GIDA



MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999).  
8 24331 TARIM
15655 GIDA


HARUN DIRAMAN, BUĞDAY TAVLAMADA ISIL İŞLEMİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 454, 61-65, (1999).  
9 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999).  
10 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
11 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
12 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN, TRAKYA BÖLGESİNDE YAPILAN VAKUM PAKETLENMİŞ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİNİN MİKRO BİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 112-114, (1995).  
13 15655 GIDA
10370 AMBALAJLAMA


HARUN DIRAMAN, OLGUNLAŞTIRMA VE PAKETLEME İŞLEMLERİNİN IŞIĞINDA TAZE VE OLGUN KAŞAR PEYNİRİ YAPIMI, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 55-58, (1993).