Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 8
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999).  
2 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999).  
3 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999).  
4 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999).  
5 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
6 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).  
7 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
8 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).