Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 4
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
1 15655 GIDA



ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999).  
2 15655 GIDA



ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999).  
3 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998).  
4 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998).