Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 4
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
1 | 15655 GIDA |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999). | |
2 | 15655 GIDA |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999). | |
3 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998). | |
4 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998). |