Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
226 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995). | |
227 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995). | |
228 | 15655 GIDA 22655 SAĞLIK |
MÜKERREM KAYA, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN SAĞLIK AÇISINDAN İRDELENMESİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 65-68, (1995). | |
229 | 15655 GIDA 25324 TÜRK EKONOMİSİ |
NURAY KOLSARICI - HAKAN ATICI, GELENEKSEL TÜRK ET ÜRÜNLERİ' NİN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 69-73, (1995). | |
230 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995). | |
231 | 15655 GIDA 18820 KÜLTÜR |
NİHAL KADIOĞLU, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN GELENEKSEL ÜRETİMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜMÜZDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 80-83, (1995). | |
232 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
233 | 15655 GIDA 17650 KALİTE |
ALİYEV VİLAYAT ABBASOĞLU, GIDA ÜRÜNLERİNİN KALİTESİNİ ARAŞTIRMA METODLARI, STANDAR TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 397, 59-64, (1995). | |
234 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN, TRAKYA BÖLGESİNDE YAPILAN VAKUM PAKETLENMİŞ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİNİN MİKRO BİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 112-114, (1995). | |
235 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK - M. HALİS KORKUT, BAZI TOHUM BAHARATLARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE ÖZELLİKLE PETROSELİNİK ASİT MİKTARLARI ÜZERİNE ARAŞTIRMA II, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 120-126, (1995). | |
236 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK - M.HALİS KORKUT, BAZI TOHUM BAHARATLARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE ÖZELLİKLE PETROSELİNİK ASİT MKTARLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRMA-I, STANDAR EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 398, 24-32, (1995). | |
237 | 15655 GIDA |
NURAY KOLSARICI - KEZBAN CANDOĞAN, ET TEKNOLOJİSİNDE GAM KULLANIMI, STANDAR EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 398, 55-60, (1995). | |
238 | 10370 AMBALAJLAMA 15655 GIDA 25270 TÜKETİCİ HAKLARI |
ÇAĞATAY ÜNÜSAN, ETİKETLEMENİN VE BESLENME BİLGİ PANELLERİNİN GIDA İŞLETMELERİ İLE TÜKECİLER AÇISINDAN ÖNEMİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 399, 81-85, (1995). | |
239 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
RAMAZAN GÖKÇE, ÜLKEMİZDE HAYVANSAL GIDA SANAYİİNDE TEKNOLOJİ VE ÜRÜN STANDARDİZASYONU, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 399, 86-87, (1995). | |
240 | 15655 GIDA |
HİLMİ ZENGİN, BAL STANDARDINI REVİZYONU İLE HAKİKİ DOĞA BALI ÜRETİCİLERİ KORUNABİLİR Mİ?, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 392, 37-41, (1994). | |
241 | 15655 GIDA 22655 SAĞLIK |
UĞU GÖĞÜŞ - GÜNER BAYRAM, ELEKTRİK STİMÜLASYONU,KAS GERİLEMESİ UYGULAMALARI İLE YAŞ VE DİET FAKTÖRLERİNİN ET YUMUŞAKLIĞI ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 392, 42-47, (1994). | |
242 | 15655 GIDA |
BALIKESİR VE BANDIRMA'DA " GIDA VE YEM SANAYİİNDE STANDARDİZASYON VE SAĞLADIĞI FAYDALAR" KONULU SEMİNERLER DÜZENLENDİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 391, 9-11, (1994). | |
243 | 15655 GIDA |
MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA ISIL YAYILIM VE ISIL İLETKENLİK KATSAYILARININ BELİRLENMESİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 391, 22-29, (1994). | |
244 | 15655 GIDA |
BERRİN ÖZKAYA - HAZIM ÖZKAYA, DEĞİŞİK YULAF ÜRÜNLERİNİN EKMEĞE KATILMA OLANAKLARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 38-45, (1993). | |
245 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
FERAMUZ ÖZDEMİR - SEBAHATTİN NAS - YUSUF GÖKALP, SİYAH ÇAY İMALATINDA FARKLI KIVIRMA METOTLARININ ÜÇ SÜRGÜN İŞLENMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİNLİĞİ VE ÜRETİLEN ÇAYLARIN BAZI KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 46-50, (1993). | |
246 | 15655 GIDA |
SEDAT VELİOĞLU - NEVZAT ARTIK, BAZI PEKMEZ ÖRNEKLERİNİN STANDARDA (TS 3792) UYGUNLUĞUNUN BELİRLENMESİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 51-54, (1993). | |
247 | 15655 GIDA 10370 AMBALAJLAMA |
HARUN DIRAMAN, OLGUNLAŞTIRMA VE PAKETLEME İŞLEMLERİNİN IŞIĞINDA TAZE VE OLGUN KAŞAR PEYNİRİ YAPIMI, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 55-58, (1993). | |
248 | 15655 GIDA |
ARIÇTAN TÖNÜK, TAZE MEYVE - SEBZELERİN SOĞUK MUHAFAZASI VE SOĞUK ZİNCİR, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 59-61, (1993). | |
249 | 20720 ORTADOĞU 15655 GIDA 25321 TÜRKİYE 21600 PAZAR |
AHMET ŞAHİNÖZ, ORTADOĞU GIDA PAZARLARININ GELECEĞİ VE TÜRKİYE, 3. İZMİR İKTİSAT KONGRESİ TEBLİĞLER, Cilt: 1, 1-22, (1992). | S 330 İzm 1992 c:1 |
250 | 10312 ALMANYA 15655 GIDA |
KÜBRA ÖZİN, BİRLEŞME ÖNCESİ VE SONRASI DOĞU ALMANYA GIDA SANAYİİ, HAZİNE VE DIŞ TİCARET DERGİSİ, Cilt: 2, Sayı: 9, 121-131, (1991). |