Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
226 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995).  
227 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995).  
228 15655 GIDA
22655 SAĞLIK


MÜKERREM KAYA, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN SAĞLIK AÇISINDAN İRDELENMESİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 65-68, (1995).  
229 15655 GIDA
25324 TÜRK EKONOMİSİ


NURAY KOLSARICI - HAKAN ATICI, GELENEKSEL TÜRK ET ÜRÜNLERİ' NİN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 69-73, (1995).  
230 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995).  
231 15655 GIDA
18820 KÜLTÜR


NİHAL KADIOĞLU, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN GELENEKSEL ÜRETİMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜMÜZDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 80-83, (1995).  
232 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
233 15655 GIDA
17650 KALİTE


ALİYEV VİLAYAT ABBASOĞLU, GIDA ÜRÜNLERİNİN KALİTESİNİ ARAŞTIRMA METODLARI, STANDAR TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 397, 59-64, (1995).  
234 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN, TRAKYA BÖLGESİNDE YAPILAN VAKUM PAKETLENMİŞ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİNİN MİKRO BİYOLOJİK NİTELİKLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 112-114, (1995).  
235 15655 GIDA



ALİ BAYRAK - M. HALİS KORKUT, BAZI TOHUM BAHARATLARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE ÖZELLİKLE PETROSELİNİK ASİT MİKTARLARI ÜZERİNE ARAŞTIRMA II, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 400, 120-126, (1995).  
236 15655 GIDA



ALİ BAYRAK - M.HALİS KORKUT, BAZI TOHUM BAHARATLARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE ÖZELLİKLE PETROSELİNİK ASİT MKTARLARI ÜZERİNDE ARAŞTIRMA-I, STANDAR EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 398, 24-32, (1995).  
237 15655 GIDA



NURAY KOLSARICI - KEZBAN CANDOĞAN, ET TEKNOLOJİSİNDE GAM KULLANIMI, STANDAR EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 398, 55-60, (1995).  
238 10370 AMBALAJLAMA
15655 GIDA
25270 TÜKETİCİ HAKLARI

ÇAĞATAY ÜNÜSAN, ETİKETLEMENİN VE BESLENME BİLGİ PANELLERİNİN GIDA İŞLETMELERİ İLE TÜKECİLER AÇISINDAN ÖNEMİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 399, 81-85, (1995).  
239 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


RAMAZAN GÖKÇE, ÜLKEMİZDE HAYVANSAL GIDA SANAYİİNDE TEKNOLOJİ VE ÜRÜN STANDARDİZASYONU, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 399, 86-87, (1995).  
240 15655 GIDA



HİLMİ ZENGİN, BAL STANDARDINI REVİZYONU İLE HAKİKİ DOĞA BALI ÜRETİCİLERİ KORUNABİLİR Mİ?, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 392, 37-41, (1994).  
241 15655 GIDA
22655 SAĞLIK


UĞU GÖĞÜŞ - GÜNER BAYRAM, ELEKTRİK STİMÜLASYONU,KAS GERİLEMESİ UYGULAMALARI İLE YAŞ VE DİET FAKTÖRLERİNİN ET YUMUŞAKLIĞI ÜZERİNE OLAN ETKİLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 392, 42-47, (1994).  
242 15655 GIDA



BALIKESİR VE BANDIRMA'DA " GIDA VE YEM SANAYİİNDE STANDARDİZASYON VE SAĞLADIĞI FAYDALAR" KONULU SEMİNERLER DÜZENLENDİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 391, 9-11, (1994).  
243 15655 GIDA



MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA ISIL YAYILIM VE ISIL İLETKENLİK KATSAYILARININ BELİRLENMESİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 391, 22-29, (1994).  
244 15655 GIDA



BERRİN ÖZKAYA - HAZIM ÖZKAYA, DEĞİŞİK YULAF ÜRÜNLERİNİN EKMEĞE KATILMA OLANAKLARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 38-45, (1993).  
245 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


FERAMUZ ÖZDEMİR - SEBAHATTİN NAS - YUSUF GÖKALP, SİYAH ÇAY İMALATINDA FARKLI KIVIRMA METOTLARININ ÜÇ SÜRGÜN İŞLENMESİ ÜZERİNDEKİ ETKİNLİĞİ VE ÜRETİLEN ÇAYLARIN BAZI KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 46-50, (1993).  
246 15655 GIDA



SEDAT VELİOĞLU - NEVZAT ARTIK, BAZI PEKMEZ ÖRNEKLERİNİN STANDARDA (TS 3792) UYGUNLUĞUNUN BELİRLENMESİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 51-54, (1993).  
247 15655 GIDA
10370 AMBALAJLAMA


HARUN DIRAMAN, OLGUNLAŞTIRMA VE PAKETLEME İŞLEMLERİNİN IŞIĞINDA TAZE VE OLGUN KAŞAR PEYNİRİ YAPIMI, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 55-58, (1993).  
248 15655 GIDA



ARIÇTAN TÖNÜK, TAZE MEYVE - SEBZELERİN SOĞUK MUHAFAZASI VE SOĞUK ZİNCİR, STANDARD EKONOMİK VE TEKNİK DERGİ, Sayı: 376, 59-61, (1993).  
249 20720 ORTADOĞU
15655 GIDA
25321 TÜRKİYE
21600 PAZAR
AHMET ŞAHİNÖZ, ORTADOĞU GIDA PAZARLARININ GELECEĞİ VE TÜRKİYE, 3. İZMİR İKTİSAT KONGRESİ TEBLİĞLER, Cilt: 1, 1-22, (1992). S 330 İzm 1992 c:1
250 10312 ALMANYA
15655 GIDA


KÜBRA ÖZİN, BİRLEŞME ÖNCESİ VE SONRASI DOĞU ALMANYA GIDA SANAYİİ, HAZİNE VE DIŞ TİCARET DERGİSİ, Cilt: 2, Sayı: 9, 121-131, (1991).  
Önceki Sayfa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Sonraki Sayfa