Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
201 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996). | |
202 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK - İBRAHİM İLBEĞİ, GIDA GÜVENLİĞİNE BİR BAKIŞ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 93-94, (1996). | |
203 | 15655 GIDA |
O. ŞİMŞEK - B. BİLGİN, GIDA SANAYİİNDE KULLANILAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN OLUŞTURDUKLARI ANTİBİYOTİKLERİN BİYOKİMYASAL VE GENETİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 409, 89-96, (1996). | |
204 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
NEVZAT ARTIK - BİLGE KAVALCI - ENDER POYRAZOĞLU, DİYET REÇELİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN TATLANDIRICI KOMBİNASYONLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 415, 102-107, (1996). | |
205 | 15655 GIDA |
MUHARREM CERTEL, FARKLI OLUM DEVRESİ VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN MISIR BULGULARININ ÇİRİŞLENME ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN TERMOANALİTİK OLARAK BELİRLENMESİ , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 416, 67-72, (1996). | |
206 | 15655 GIDA |
MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA NEM SORPSİYON İZOTERMLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 44-47, (1996). | |
207 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996). | |
208 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996). | |
209 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK - İBRAHİM İLBEĞİ, GIDA GÜVENLİĞİNE BİR BAKIŞ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 93-94, (1996). | |
210 | 15655 GIDA |
O. ŞİMŞEK - B. BİLGİN, GIDA SANAYİİNDE KULLANILAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN OLUŞTURDUKLARI ANTİBİYOTİKLERİN BİYOKİMYASAL VE GENETİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 409, 89-96, (1996). | |
211 | 16600 İHRACAT 15655 GIDA |
AHMET GÜMÜŞÇÜ - NEŞET ARSLAN, TÜRKİYE' NİN İHRAÇ ETTİĞİ BAZI BAHARATLAR, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 402, 78-81, (1995). | |
212 | 25750 ÜRETİM 15655 GIDA |
SEBAHATTİN NAS - İRFAN AKSU, DUT PESTİLİ VE KEŞİ ÜRETİM TEKNİĞİ VE FİZİKSEL - KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 403, 98-100, (1995). | |
213 | 15655 GIDA 22655 SAĞLIK |
ALİYEV VİLAYATA ABBASOĞLU - AHMET BAYSAR - HÜSEYİN GENÇCELEP, ET VE ET ÜRÜNLERİNİN TABİİ RENGİNİN KORUNMASINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 404, 24-32, (1995). | |
214 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995). | |
215 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995). | |
216 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995). | |
217 | 15655 GIDA 22655 SAĞLIK |
MÜKERREM KAYA, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN SAĞLIK AÇISINDAN İRDELENMESİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 65-68, (1995). | |
218 | 15655 GIDA 25324 TÜRK EKONOMİSİ |
NURAY KOLSARICI - HAKAN ATICI, GELENEKSEL TÜRK ET ÜRÜNLERİ' NİN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 69-73, (1995). | |
219 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995). | |
220 | 15655 GIDA 18820 KÜLTÜR |
NİHAL KADIOĞLU, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN GELENEKSEL ÜRETİMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜMÜZDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 80-83, (1995). | |
221 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995). | |
222 | 16600 İHRACAT 15655 GIDA |
AHMET GÜMÜŞÇÜ - NEŞET ARSLAN, TÜRKİYE' NİN İHRAÇ ETTİĞİ BAZI BAHARATLAR, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 402, 78-81, (1995). | |
223 | 25750 ÜRETİM 15655 GIDA |
SEBAHATTİN NAS - İRFAN AKSU, DUT PESTİLİ VE KEŞİ ÜRETİM TEKNİĞİ VE FİZİKSEL - KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 403, 98-100, (1995). | |
224 | 15655 GIDA 22655 SAĞLIK |
ALİYEV VİLAYATA ABBASOĞLU - AHMET BAYSAR - HÜSEYİN GENÇCELEP, ET VE ET ÜRÜNLERİNİN TABİİ RENGİNİN KORUNMASINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 404, 24-32, (1995). | |
225 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995). |