Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
201 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).  
202 15655 GIDA



ALİ BAYRAK - İBRAHİM İLBEĞİ, GIDA GÜVENLİĞİNE BİR BAKIŞ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 93-94, (1996).  
203 15655 GIDA



O. ŞİMŞEK - B. BİLGİN, GIDA SANAYİİNDE KULLANILAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN OLUŞTURDUKLARI ANTİBİYOTİKLERİN BİYOKİMYASAL VE GENETİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 409, 89-96, (1996).  
204 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


NEVZAT ARTIK - BİLGE KAVALCI - ENDER POYRAZOĞLU, DİYET REÇELİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN TATLANDIRICI KOMBİNASYONLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 415, 102-107, (1996).  
205 15655 GIDA



MUHARREM CERTEL, FARKLI OLUM DEVRESİ VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN MISIR BULGULARININ ÇİRİŞLENME ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN TERMOANALİTİK OLARAK BELİRLENMESİ , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 416, 67-72, (1996).  
206 15655 GIDA



MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA NEM SORPSİYON İZOTERMLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 44-47, (1996).  
207 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
208 15655 GIDA



HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 86-92, (1996).  
209 15655 GIDA



ALİ BAYRAK - İBRAHİM İLBEĞİ, GIDA GÜVENLİĞİNE BİR BAKIŞ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 423, 93-94, (1996).  
210 15655 GIDA



O. ŞİMŞEK - B. BİLGİN, GIDA SANAYİİNDE KULLANILAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN OLUŞTURDUKLARI ANTİBİYOTİKLERİN BİYOKİMYASAL VE GENETİK ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 409, 89-96, (1996).  
211 16600 İHRACAT
15655 GIDA


AHMET GÜMÜŞÇÜ - NEŞET ARSLAN, TÜRKİYE' NİN İHRAÇ ETTİĞİ BAZI BAHARATLAR, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 402, 78-81, (1995).  
212 25750 ÜRETİM
15655 GIDA


SEBAHATTİN NAS - İRFAN AKSU, DUT PESTİLİ VE KEŞİ ÜRETİM TEKNİĞİ VE FİZİKSEL - KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 403, 98-100, (1995).  
213 15655 GIDA
22655 SAĞLIK


ALİYEV VİLAYATA ABBASOĞLU - AHMET BAYSAR - HÜSEYİN GENÇCELEP, ET VE ET ÜRÜNLERİNİN TABİİ RENGİNİN KORUNMASINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 404, 24-32, (1995).  
214 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995).  
215 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: PASTIRMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 56-62, (1995).  
216 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 63-64, (1995).  
217 15655 GIDA
22655 SAĞLIK


MÜKERREM KAYA, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN SAĞLIK AÇISINDAN İRDELENMESİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 65-68, (1995).  
218 15655 GIDA
25324 TÜRK EKONOMİSİ


NURAY KOLSARICI - HAKAN ATICI, GELENEKSEL TÜRK ET ÜRÜNLERİ' NİN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 69-73, (1995).  
219 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MÜKERREM KAYA - YUSUF GÖKALP, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA STANDARDLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 74-79, (1995).  
220 15655 GIDA
18820 KÜLTÜR


NİHAL KADIOĞLU, SUCUK, PASTIRMA VE KAVURMA' NIN GELENEKSEL ÜRETİMİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜMÜZDEKİ YERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 80-83, (1995).  
221 15655 GIDA



HARUN DIRAMAN - AYHAN ATLI - MEHMET DEMİRCİ, UN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNDE GLUTEN İNDEKSİ METODU, PROTEİN FRAKSİYONLARI VE ALVEOGRAF ÖZELLİKLERİNİN KULLANIMI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 407, 97-102, (1995).  
222 16600 İHRACAT
15655 GIDA


AHMET GÜMÜŞÇÜ - NEŞET ARSLAN, TÜRKİYE' NİN İHRAÇ ETTİĞİ BAZI BAHARATLAR, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 402, 78-81, (1995).  
223 25750 ÜRETİM
15655 GIDA


SEBAHATTİN NAS - İRFAN AKSU, DUT PESTİLİ VE KEŞİ ÜRETİM TEKNİĞİ VE FİZİKSEL - KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 403, 98-100, (1995).  
224 15655 GIDA
22655 SAĞLIK


ALİYEV VİLAYATA ABBASOĞLU - AHMET BAYSAR - HÜSEYİN GENÇCELEP, ET VE ET ÜRÜNLERİNİN TABİİ RENGİNİN KORUNMASINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 404, 24-32, (1995).  
225 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


YUSUF GÖKALP, FERMENTE ET ÜRÜNLERİ: SUCUK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: ÖZEL SAYI, 48-55, (1995).  
Önceki Sayfa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Sonraki Sayfa