Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
 İlgili yayını, derginin adı, yılı, sayısı ve varsa cilt numarası ile başvurarak temin edebilirsiniz.

Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
  Anahtar Kavram Künye Dewey No
176 18820 KÜLTÜR
15655 GIDA
25322 TÜRK TARİHİ

METİN SALP SÜRÜCÜOĞLU - MEHMET AKMAN, TÜRK MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 439, 42-53, (1998).  
177 15655 GIDA



ERSURAL SUNER, TÜRKİYE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ENDÜSTRİSİNİN MATEMATİKSEL ANALİZİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 440, 84-91, (1998).  
178 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MEFTUNE EMİROĞLU, TÜRK GIDA SANAYİ VE GIDA STANDARDLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 48-51, (1998).  
179 15655 GIDA
17650 KALİTE


U. GÖĞÜŞ - M. SACİT BAŞOL - E. GÜLERGÜN, FARKLI ORANLARDA YAĞ KOMBİNASYONU KULLANIMLARININ, KURUTULMUŞ VE TÜTSÜLENMİŞ TÜRK SUCUKLARINDAKİ BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 68-73, (1998).  
180 15655 GIDA
17650 KALİTE


ŞULE ULUSOY, GIDA SEKTÖRÜNDE ISO 9000 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 68-75, (1998).  
181 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998).  
182 15655 GIDA



TÜMER URAZ, KÖPÜK KREMA ( YA DA KREM ŞANTİ ), STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 438, 98-104, (1998).  
183 15655 GIDA



5.süt ve süt ürünleri sempozyumu, 5.süt ve süt ürünleri sempozyumu- 21-22 MAYIS 1998-TEKİRDAĞ MİLLİ PRODÜKTİVİTE MERKEZİ YAYINLARI NO:621, (1998). S 658.5 dem 1998
184 18820 KÜLTÜR
15655 GIDA
25322 TÜRK TARİHİ

METİN SALP SÜRÜCÜOĞLU - MEHMET AKMAN, TÜRK MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 439, 42-53, (1998).  
185 15655 GIDA



ERSURAL SUNER, TÜRKİYE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ENDÜSTRİSİNİN MATEMATİKSEL ANALİZİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 440, 84-91, (1998).  
186 15655 GIDA
23650 STANDARTLAR


MEFTUNE EMİROĞLU, TÜRK GIDA SANAYİ VE GIDA STANDARDLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 48-51, (1998).  
187 15655 GIDA
17650 KALİTE


U. GÖĞÜŞ - M. SACİT BAŞOL - E. GÜLERGÜN, FARKLI ORANLARDA YAĞ KOMBİNASYONU KULLANIMLARININ, KURUTULMUŞ VE TÜTSÜLENMİŞ TÜRK SUCUKLARINDAKİ BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 68-73, (1998).  
188 15655 GIDA
17650 KALİTE


ŞULE ULUSOY, GIDA SEKTÖRÜNDE ISO 9000 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 68-75, (1998).  
189 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998).  
190 15655 GIDA



TÜMER URAZ, KÖPÜK KREMA ( YA DA KREM ŞANTİ ), STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 438, 98-104, (1998).  
191 15655 GIDA



LEVENT TÜRKER - ALİ BAYRAK, ÇÖREKOTU' NUN SABİT VE UÇUCU YAĞ KOMPOZİSYONUNUN ARAŞTIRILMASI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 430, 128-137, (1997).  
192 15655 GIDA



FERAMUZ ÖZDEMİR - MUSTAFA KARKACIER, BAZI SİYAH VE YEŞİL ÇAYLARIN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE EKSTRAKSİYON VERİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 431, 86-91, (1997).  
193 10219 AİLE
15655 GIDA
25300 TÜKETİM

SENİHA HASİPEK - ÖZFER ÖZÇELİK, AİLELERİN DONDURULMUŞ BESİN TÜKETME ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 424, 98-102, (1997).  
194 15655 GIDA



LEVENT TÜRKER - ALİ BAYRAK, ÇÖREKOTU' NUN SABİT VE UÇUCU YAĞ KOMPOZİSYONUNUN ARAŞTIRILMASI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 430, 128-137, (1997).  
195 15655 GIDA



FERAMUZ ÖZDEMİR - MUSTAFA KARKACIER, BAZI SİYAH VE YEŞİL ÇAYLARIN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE EKSTRAKSİYON VERİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 431, 86-91, (1997).  
196 10219 AİLE
15655 GIDA
25300 TÜKETİM

SENİHA HASİPEK - ÖZFER ÖZÇELİK, AİLELERİN DONDURULMUŞ BESİN TÜKETME ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 424, 98-102, (1997).  
197 15655 GIDA
25750 ÜRETİM


NEVZAT ARTIK - BİLGE KAVALCI - ENDER POYRAZOĞLU, DİYET REÇELİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN TATLANDIRICI KOMBİNASYONLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 415, 102-107, (1996).  
198 15655 GIDA



MUHARREM CERTEL, FARKLI OLUM DEVRESİ VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN MISIR BULGULARININ ÇİRİŞLENME ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN TERMOANALİTİK OLARAK BELİRLENMESİ , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 416, 67-72, (1996).  
199 15655 GIDA



MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA NEM SORPSİYON İZOTERMLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 44-47, (1996).  
200 15655 GIDA



FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996).  
Önceki Sayfa | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Sonraki Sayfa