Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
176 | 18820 KÜLTÜR 15655 GIDA 25322 TÜRK TARİHİ |
METİN SALP SÜRÜCÜOĞLU - MEHMET AKMAN, TÜRK MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 439, 42-53, (1998). | |
177 | 15655 GIDA |
ERSURAL SUNER, TÜRKİYE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ENDÜSTRİSİNİN MATEMATİKSEL ANALİZİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 440, 84-91, (1998). | |
178 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MEFTUNE EMİROĞLU, TÜRK GIDA SANAYİ VE GIDA STANDARDLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 48-51, (1998). | |
179 | 15655 GIDA 17650 KALİTE |
U. GÖĞÜŞ - M. SACİT BAŞOL - E. GÜLERGÜN, FARKLI ORANLARDA YAĞ KOMBİNASYONU KULLANIMLARININ, KURUTULMUŞ VE TÜTSÜLENMİŞ TÜRK SUCUKLARINDAKİ BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 68-73, (1998). | |
180 | 15655 GIDA 17650 KALİTE |
ŞULE ULUSOY, GIDA SEKTÖRÜNDE ISO 9000 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 68-75, (1998). | |
181 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998). | |
182 | 15655 GIDA |
TÜMER URAZ, KÖPÜK KREMA ( YA DA KREM ŞANTİ ), STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 438, 98-104, (1998). | |
183 | 15655 GIDA |
5.süt ve süt ürünleri sempozyumu, 5.süt ve süt ürünleri sempozyumu- 21-22 MAYIS 1998-TEKİRDAĞ MİLLİ PRODÜKTİVİTE MERKEZİ YAYINLARI NO:621, (1998). | S 658.5 dem 1998 |
184 | 18820 KÜLTÜR 15655 GIDA 25322 TÜRK TARİHİ |
METİN SALP SÜRÜCÜOĞLU - MEHMET AKMAN, TÜRK MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 439, 42-53, (1998). | |
185 | 15655 GIDA |
ERSURAL SUNER, TÜRKİYE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ENDÜSTRİSİNİN MATEMATİKSEL ANALİZİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 440, 84-91, (1998). | |
186 | 15655 GIDA 23650 STANDARTLAR |
MEFTUNE EMİROĞLU, TÜRK GIDA SANAYİ VE GIDA STANDARDLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 48-51, (1998). | |
187 | 15655 GIDA 17650 KALİTE |
U. GÖĞÜŞ - M. SACİT BAŞOL - E. GÜLERGÜN, FARKLI ORANLARDA YAĞ KOMBİNASYONU KULLANIMLARININ, KURUTULMUŞ VE TÜTSÜLENMİŞ TÜRK SUCUKLARINDAKİ BAZI KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 441, 68-73, (1998). | |
188 | 15655 GIDA 17650 KALİTE |
ŞULE ULUSOY, GIDA SEKTÖRÜNDE ISO 9000 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 68-75, (1998). | |
189 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞI ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURT' TAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - I , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 435, 80-85, (1998). | |
190 | 15655 GIDA |
TÜMER URAZ, KÖPÜK KREMA ( YA DA KREM ŞANTİ ), STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 438, 98-104, (1998). | |
191 | 15655 GIDA |
LEVENT TÜRKER - ALİ BAYRAK, ÇÖREKOTU' NUN SABİT VE UÇUCU YAĞ KOMPOZİSYONUNUN ARAŞTIRILMASI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 430, 128-137, (1997). | |
192 | 15655 GIDA |
FERAMUZ ÖZDEMİR - MUSTAFA KARKACIER, BAZI SİYAH VE YEŞİL ÇAYLARIN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE EKSTRAKSİYON VERİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 431, 86-91, (1997). | |
193 | 10219 AİLE 15655 GIDA 25300 TÜKETİM |
SENİHA HASİPEK - ÖZFER ÖZÇELİK, AİLELERİN DONDURULMUŞ BESİN TÜKETME ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 424, 98-102, (1997). | |
194 | 15655 GIDA |
LEVENT TÜRKER - ALİ BAYRAK, ÇÖREKOTU' NUN SABİT VE UÇUCU YAĞ KOMPOZİSYONUNUN ARAŞTIRILMASI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 430, 128-137, (1997). | |
195 | 15655 GIDA |
FERAMUZ ÖZDEMİR - MUSTAFA KARKACIER, BAZI SİYAH VE YEŞİL ÇAYLARIN KİMYASAL BİLEŞİMİ VE EKSTRAKSİYON VERİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 431, 86-91, (1997). | |
196 | 10219 AİLE 15655 GIDA 25300 TÜKETİM |
SENİHA HASİPEK - ÖZFER ÖZÇELİK, AİLELERİN DONDURULMUŞ BESİN TÜKETME ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 424, 98-102, (1997). | |
197 | 15655 GIDA 25750 ÜRETİM |
NEVZAT ARTIK - BİLGE KAVALCI - ENDER POYRAZOĞLU, DİYET REÇELİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN TATLANDIRICI KOMBİNASYONLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 415, 102-107, (1996). | |
198 | 15655 GIDA |
MUHARREM CERTEL, FARKLI OLUM DEVRESİ VE PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN MISIR BULGULARININ ÇİRİŞLENME ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN TERMOANALİTİK OLARAK BELİRLENMESİ , STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 416, 67-72, (1996). | |
199 | 15655 GIDA |
MUHARREM CERTEL - M. FATİH ERTUGAY, GIDALARDA NEM SORPSİYON İZOTERMLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 44-47, (1996). | |
200 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN EMÜLSİYON KARAKTERİSTİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 417, 51-58, (1996). |