Anahtar Kavram Listesi İçin Tıklayınız.
|
Bulunan Kayıt Sayısı: 278
Toplam Kayıt Sayısı: 49644
Anahtar Kavram | Künye | Dewey No | |
151 | 15655 GIDA 25300 TÃœKETÄ°M 25210 TÃœKETÄ°CÄ° ARAÅžTIRMALARI |
A. ÖZFER ÖZÇELİK - F. PINAR ÇAKIROĞLU, ÇALIŞANLARIN SÜT-YOĞURT-PEYNİR TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 34-38, (1999). | |
152 | 15655 GIDA 22655 SAÄžLIK |
M. SALP SÜRÜCÜOĞLU, BESLENME VE SAĞLIĞIMIZ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 40-51, (1999). | |
153 | 15655 GIDA |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999). | |
154 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK, MARGARİNİN TARİHİ, TAT, LEZZET VE KOKUSU (FLAVORU)' NUN ÖYKÜSÜ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 46-54, (1999). | |
155 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). | |
156 | 25300 TÃœKETÄ°M 15655 GIDA 25210 TÃœKETÄ°CÄ° ARAÅžTIRMALARI 25230 TÃœKETÄ°CÄ° DAVRANIÅžI |
BERRİN YÜKSEL - FUAT ÖZ - TÜRKER GÖKSEL, AFYON İLİNDEKİ TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI : KAMU KURUMLARINDA ÇALIŞANLAR ÜZERİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMA , AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DERGİSİ, Cilt: 1, Sayı: 1, 77-97, (1999). | |
157 | 15655 GIDA |
3. milli süt ve süt ürünleri sempozyumu, 3. milli süt ve süt ürünleri sempozyumu 2-3 HAZİRAN 1994 İSTANBUL- MİLLİ PRODÜKTİVİTE MERKEZİ YAYINLARI NO:548, (1999). | S 658.5 üçü 1999 |
158 | 12360 ÇEVRE 15655 GIDA |
GÜLGÜN F. ŞENGÖR, TÜTSÜLEMENİN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI' NIN AMİNO ASİT VE KİMYASAL KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 456, 31-38, (1999). | |
159 | 15655 GIDA |
MEHMET DEMİRCİ - H. HÜSNÜ GÜNDÜZ - HARUN DIRAMAN, VAKUM PAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR BAZI ÖNEMLİ FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE KRİTERLERİ VE OLGUNLAŞMA İNDEKSLERİ II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 450, 59-63, (1999). | |
160 | 15655 GIDA 22655 SAÄžLIK |
MÜBERRA IŞIKSOLUĞU, BESLENMEDE TUZ VE SAĞLIĞIMIZ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 451, 64-75, (1999). | |
161 | 15655 GIDA |
HÜSNÜ YUSUF GÖKALP - FATMA IŞIK, YAĞSIZ SÜT VE SÜTTOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 51-61, (1999). | |
162 | 22655 SAÄžLIK 15655 GIDA |
ERDOĞAN KÜÇÜKÖNER - ZERRİN KÜÇÜKÖREN, HAMİLELİK VE BESLENME, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 62-66, (1999). | |
163 | 15655 GIDA 22655 SAÄžLIK |
YASEMİN ERSOY, BEBEKLER İÇİN EN İDEAL BESİN MADDESİ ANNE SÜTÜ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 67-72, (1999). | |
164 | 15655 GIDA |
FERİT AYDIN, TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE ÇEŞİTLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 73-76, (1999). | |
165 | 15655 GIDA |
ORHAN DAĞLIOĞLU - A. MURAT KONYALI - BARIŞ TUNCEL, BAZI UN FABRİKASI LABORATUVARLARINDA YAPILAN EKMEKLİK UN ANALİZİ SONUÇLARININ KARŞILAŞTIRILMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 453, 77-79, (1999). | |
166 | 24331 TARIM 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN, BUĞDAY TAVLAMADA ISIL İŞLEMİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 454, 61-65, (1999). | |
167 | 15655 GIDA |
FATMA IŞIK - HÜSNÜ YUSUF GÖKALP, PEYNİRALTI SUYU VE PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN EMÜLSİYON ÖZELLİKLERİ VE GIDA SANAYİİNDE BU AMAÇLA KULLANIMLARI II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 455, 61-72, (1999). | |
168 | 15655 GIDA 22655 SAÄžLIK |
ÜLKÜ KANBAKAN - AHMET HİLMİ ÇON, DENİZLİ' DE ÜÇ YILLIK PERİYOTTA TÜKETİME SUNULAN DONDURMALARIN BAZI MİKROORGANİZMALAR AÇISINDAN İNCELENMESİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 445, 89-94, (1999). | |
169 | 15655 GIDA 25750 ÃœRETÄ°M |
M. İRFAN AKSU -- SEBAHATTİN NAS, TRABZONHURMASININ ( 08 TH 10 SELEKSİYON TİPİ ) REÇEL VE MARMELAT ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKANLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 446, 40-48, (1999). | |
170 | 15655 GIDA |
NEVZAT ARTIK - ENDER POYRAZOĞLU - MUSTAFA KARACIER, MESİR MACUNU KİMYASAL BİLEŞİMİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 447, 91-98, (1999). | |
171 | 15655 GIDA 25300 TÃœKETÄ°M 25210 TÃœKETÄ°CÄ° ARAÅžTIRMALARI |
A. ÖZFER ÖZÇELİK - F. PINAR ÇAKIROĞLU, ÇALIŞANLARIN SÜT-YOĞURT-PEYNİR TÜKETİM ALIŞKANLIKLARI, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 34-38, (1999). | |
172 | 15655 GIDA 22655 SAÄžLIK |
M. SALP SÜRÜCÜOĞLU, BESLENME VE SAĞLIĞIMIZ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 40-51, (1999). | |
173 | 15655 GIDA |
ATİLLA KONAR - ADNAN HAYALOĞLU, TEREYAĞ ÜRETİM YÖNTEMLERİ, KREMA VE YOĞURTTAN ELDE EDİLEN TEREYAĞLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ - II, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 448, 53-58, (1999). | |
174 | 15655 GIDA |
ALİ BAYRAK, MARGARİNİN TARİHİ, TAT, LEZZET VE KOKUSU (FLAVORU)' NUN ÖYKÜSÜ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 46-54, (1999). | |
175 | 15655 GIDA |
HARUN DIRAMAN - MEHMET DEMİRCİ, VAKUM OPAKETLİ TAZE KAŞAR PEYNİRLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR 1. GIDA DEĞERİ VE KATKI - KALINTI (NİTRİT) DÜZEYİ, STANDARD: TEKNİK VE EKONOMİK DERGİ, Sayı: 449, 64-67, (1999). |