Öğrenci İşleri Personelimiz İçin Veda Kokteyli

18 Aralık 2014, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu

Üniversitemiz fakültelerinde bulunan öğrenci işleri ofislerinin Mediko Sosyal Merkezi'ne taşınması nedeniyle fakültemiz öğrenci işlerinde çalışan personellerimiz üniversitenin değişik birimlerine görevlendirilmiştir. Fakültemize uzun yıllar emeği geçen idari personellerimiz ve doktora eğitimini tamamlayıp Aksaray Üniversitesi'ne gidecek olan Arş. Gör. Ahmet TÜRKMEN için fakültemiz konferans salonu ve lobisinde bir veda kokteyli düzenlenmiş, dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM tarafından fakültemizden ayrılan personellerimize plaket ve hediyeler verilmiştir.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM öğrenci işleri şefimiz Mustafa COŞKUNER'e plaket verdi. Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM öğrenci işleri memurumuz Zeynel AÇIKSÖZ'e plaket verdi.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM öğrenci işleri memurumuz Mehmet AKGÜN'e plaket verdi. Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM öğrenci işleri memurumuz Hatice KASIMBAŞOĞLU'na plaket verdi.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM Aksaray Üniversitesi'ne giden Arş. Gör. Ahmet TÜRKMEN'e hediye verdi.