Konferans: "Prof. Dr. Sabri Ülgener ve Zihniyet Dünyamız"

ERÜ Kültür-Sanat Komisyonu ve fakültemiz tarafından düzenlenen “Prof. Dr. Sabri Ülgener ve Zihniyet Dünyamız" isimli konferans 27.04.2011 tarihinde İİBF Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güner SAYAR’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Kayseri Valisi Mevlüt BİLİCİ, Aksaray Valisi Orhan ALİMOĞLU, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Mustafa YALÇIN’ın yanı sıra, öğretim elemanları, öğrenciler ve basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Konferans sonunda, konuşmacı Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar’a katılımlarından dolayı Vali Mevlüt Bilici tarafından plaket takdim edildi.