HİZMET ANISI VE ULUSLARARASI YAYIN
TAKDİR TÖRENİ

7 Haziran 2012, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu

Hizmet anısı ve uluslararası yayın takdir plaket töreni İİBF Konferans Salonu'nda yapıldı.

Fakültemizde 20 yılın üzerinde hizmet etmiş personelimize yönelik "Hizmet Anısı" ve uluslararası yayın faaliyetlerinde bulunmuş öğretim elemanlarımıza yönelik "Takdir Plaketi" töreni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Metin HÜLAGÜ'nün katılımlarıyla 7 Haziran 2012 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ekrem ERDEM açılış konuşmasında, Fakültemizde 30 yılını dolduran akademisyenlerin bulunduğunu, 20 yılı aşkın süredir görev yapan akademik personeli takdir etmek için böyle bir tören düzenlediklerini belirtti. Sosyal bilimlerde bilimsel yayın yapmanın sağlık ve fen bilimlerine oranla daha zor olduğuna dikkati çeken ERDEM, bu zorluğa rağmen bilimsel yayın yapan akademik personele teşekkür etmek için plaket vereceklerini söyledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu tür programların başarının teşvik edilmesi bakımından önemli olduğunu ifade etti. Uzun yıllar görev yapan personelin ödüllendirilmesi ile unutulmaya yüz tutan kadirşinaslık örneği gösterildiğini belirten KELEŞTEMUR, uluslararası bilimsel yayın yapan öğretim elemanlarının ödüllendirilmesinin de teşvik edici olması bakımından önem taşıdığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından, 20 yılı aşkın süredir Fakültemizde görev yapan akademik personel ile son 2 öğretim yılında uluslararası bilimsel yayın yapan öğretim elemanlarına plaket verildi.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR

HİZMET ANISI PLAKET TÖRENİ

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Prof. Dr. Mahir NAKİP'e hizmet anısı plaketi takdim etti.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR'a hizmet anısı plaketi takdim etti.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Prof. Dr. Mahir NAKİP, Prof. Dr. Mahmut ÖZDEVECİOĞLU ve Öğr. Gör. Uğur DÜNDAR

BİLİMSEL YAYIN TAKDİR PLAKET TÖRENİ

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM'e bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Prof. Dr. Faik BİLGİLİ'ye bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Prof. Dr. Haluk ALKAN'na bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Doç. Dr. Azzem ÖZKAN'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Doç. Dr. Levent ÇITAK'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Doç. Dr. Ayşe Aslıhan ÇELENK'e bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Yrd. Doç. Dr. Yasemin YAVUZ'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin KELEŞTEMUR, Arş. Gör. Nadide Sevil HALICI TÜLÜCE'ye bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin HÜLAGÜ, Prof. Dr. Asuman AKDOĞAN'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin HÜLAGÜ, Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin HÜLAGÜ, Prof. Dr. Hayriye ATİK'e bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin HÜLAGÜ, Prof. Dr. Asuman AKDOĞAN, Prof. Dr. Şükrü AKDOĞAN, Prof. Dr. Hayriye ATİK

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Prof. Dr. Emine KILAVUZ'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Prof. Dr. Mehmet Ali BİLGİNOĞLU'na bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Dekanımız Prof. Dr. Ekrem ERDEM, Doç. Dr. Halil ALTINTAŞ'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. İnci VARİNLİ, Doç. Dr. H. Mehmet TAŞCI ve Doç. Dr. Sıtkı İLKAY'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ, Doç. Dr. Tekin AKDEMİR'e bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ, Yrd. Doç. Dr. Fatih İLGÜN'e bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ, Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen EROĞLU'na bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Osman UNUTULMAZ, Doç. Dr. Tekin AKDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Fatih İLGÜN, Yrd. Doç. Dr. Müzeyyen EROĞLU

Prof. Dr. Mahir NAKİP, Yrd. Doç. Dr. Ergün KÜÇÜK ve Yrd. Doç. Dr. Gökçe MARAŞ'a bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Hasan YETİM, Arş. Gör. Nazlı USTA'ya bilimsel yayın takdir plaketi takdim etti.

KOKTEYL